.

.

BESTonZON 3шт Свещници Дървен Свещник Дървени Свещници Дървена Поставка за Свещи Дървени Коледни Дървени Свещници Дървена Поставка За Свещи Коледен Свещник Мини Чай Л?

BESTonZON 3шт Свещници Дървен Свещник Дървени Свещници Дървена Поставка за Свещи Дървени Коледни Дървени Свещници Дървена Поставка

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

Коледна украса за вашия desktop : за многократна употреба, така че можете да ги запазите за употреба всяка година празничен свещник.Дървен свещник Tealight : придающий специално оцветяване свадьбам, вечеринкам, ден на раждане, дейности, Коледа или по други специални поводи.Дървена чаша за свещи : Този дървен свещник подходящ за декорация на вашия журнального маса, хол и кухня.Дървени коледни свещници.Държач за свещи : Този свещник не е подходящ за коледната украса, но също така е подходящ за сватби, рожденни дни и възпоменателни тържества.Декоративен държач за чаени лампи : за многократна употреба, така че да може да ги съхрани за употреба всяка година.Списък на опаковки, 3 x Коледни дървени свещници Характеристики коледен свещник за чай - Този дървен свещник подходящ за вашия журнального вечеря, коледен свещник за всекидневна и кухня. - За многократна употреба, така че да може да ги съхрани за употреба всяка година в коледни подсвечниках в бокса. - за по-дълга употреба.Това е добър свещник в ретро стил tealight за романтични вечери. - Материал : Дървен празничен свещник. - придающий специално оцветяване свадьбам, вечеринкам, ден на раждане, дейности, Коледа или по други специални поводи Декоративен държач за чаени лампи. - Свещници могат да се направят интерес в домашна живот, чрез добавяне на декоративен щрих на рождественскому декора на всяка стая. - Цвят : Както е показано на фигура, дървен свещник tealight. - Размер : прибл. Свещници с размер 9 х 6.5 х 7 виж Описание на продукта Коледен свещник Сложна структура и ръчна работа свещник го правят външния вид на уникален и отличителен. държач за чаено лампи от дървени трупи Може да се прилага не само за практическо използване като свещник, но и да станат чудесна украса за дома и офиса.Коледен фенер-свещ Декорация на дома, коледа подсвечником трябва да дари на хората топлина и комфорт на различни визуални удоволствия.

Други функции

Най-добри сделки