.

.

Мини Коледно Дърво Lewondr, 11-Инчов Изкуствена Коледна Елха с led мъниста и Шишками, Коледни Светлини работещи на Батерии за мини Елхи, Миниатюрни Коледна Бор за домашни?

Мини Коледно Дърво Lewondr, 11-Инчов Изкуствена Коледна Елха с led мъниста и Шишками, Коледни Светлини работещи на Батерии за

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

? Перфектната коледна украса : Мини коледно дърво с жив настолен дисплей joy идеален за използване като коледен и празнична украса, добавяйки атмосферата на фестивала и създаване на прекрасни спомени за семейството и приятелите ? Реалистична централната част на плота : тази малка предсвеченная коледно дърво с изкуствени борови шишками и реалистични листа изглежда много ярко.Основата се състои от 3 дървени части с прилага букви "К", "О" и "Y", трайни и подходящи за декорация на масата. ? Работи от батерия : Тази мини коледно дърво с осветление се захранва от батерии, трябва просто да инсталирате 2 батерии тип АА (не са включени в комплекта) и щракнете върху бутона, за да включите светлината, не се притеснявайте за поражение от електрически ток, тя е лесна за експлоатация и безопасен за използване. ? Перфектен размер : 7,87 х 3,54 х 11,02 инча /20 х 9 х 28 см (Д Х Ш Х В).Той има перфектния размер и е отлична коледна елха за спалнята, можете да го сложите на маси, нощни шкафчета, библиотеки, рафтове, камини, маси, нощни шкафчета и всякакви други места, които ви харесват. ? Чудесен подарък : Такъв изискан и нежен миниатюрен комплект за коледно - отличен избор за подарък за вашите приятели, семейство, близки и вашите деца, за които е задължително да се радвате на това украса на масата. ? Перфектната коледна украса : Мини коледно дърво с жив настолен дисплей joy идеален за използване като коледен и празнична украса, добавяйки атмосферата на фестивала и създаване на прекрасни спомени за семейството и приятелите. ? Реалистична централната част на плота : тази малка предсвеченная коледно дърво с изкуствени борови шишками и реалистични листа изглежда много ярко.Основата се състои от 3 дървени части с прилага букви "К", "О" и "Y", трайни и подходящи за декорация на масата. ? Работи от батерия : Тази мини коледно дърво с осветление се захранва от батерии, трябва просто да инсталирате 2 батерии тип АА (не са включени в комплекта) и щракнете върху бутона, за да включите светлината, не се притеснявайте за поражение от електрически ток, тя е лесна за експлоатация и безопасен за използване. ? Перфектен размер : 7,87 х 3,54 х 11,02 инча /20 х 9 х 28 см (Д Х Ш Х В).Той има перфектния размер и е отлична коледна елха за спалнята, можете да го сложите на маси, нощни шкафчета, библиотеки, рафтове, камини, маси, нощни шкафчета и всякакви други места, които ви харесват.

Други функции

Най-добри сделки