.

.

AceList 20 Led Струнни осветителни Тела за Астронавти и Slr Струнни Тела с Диско Топки, Детска Стая, Led Висулки във формата на Космически кораб, Ракети, Прозорец за Празничн?

AceList 20 Led Струнни осветителни Тела за Астронавти и Slr Струнни Тела с Диско Топки, Детска Стая, Led Висулки във формата

BGN 5.88

Брой продукти
На склад

【Творческо изследване на пространството】 : Това е струнное осветление creative space explore могат да се настанят около стаята, в старчески дом или бебешко креватче то ще бъде много привлекателна, децата се забавляват на вика!Меко и интересно осветление ще вдигне настроението на бебето и ще създаде за него щастлива атмосфера 【Два режима на хранене】 : само с 3 батерии тип АА или просто се свържете устройство с USB интерфейс, като например USB-зарядно устройство, захранване и т. След това ще можете да се насладите на своята космическа led венец за партита навсякъде, където ви харесва. Забележка : USB-зарядно устройство в комплекта не е включено!. 【Сертификат за безопасност на】 : Led гирлянди за партита Ace List Space идват с администратора, посочени в списъка на UL, са безопасни при допир и не прегряване при продължително използване, допълнителна защита на вашето бебе и вашите близки, срока на експлоатация на повече от 40 000 часа за осветление на вашия дом. 【Подходящ за много сцени】 : Широко се използва на балкона, в градини, на двора, на тревата, верандата, вратата, в двора на къщата, пред прозореца, на KTV, в детската стая, за сватба, коледни партита и т., Добавя топла и очарователна атмосфера, прави си атмосферата е по-активна и жизнена. 【100% удовлетвореност】 : Ако по някаква причина не сте напълно удовлетворени, моля, свържете се с нас директно по ваш идентификатор на поръчката.Бъдете сигурни, че нашата цел винаги е пълното удовлетворение. 【Творческо изследване на пространството】 : Това е струнное осветление creative space explore могат да се настанят около стаята, в старчески дом или бебешко креватче то ще бъде много привлекателна, децата се забавляват на вика!Меко и интересно осветление ще вдигне настроението на бебето и ще създаде за него щастлива атмосфера. 【Два режима на хранене】 : само с 3 батерии тип АА или просто се свържете устройство с USB интерфейс, като например USB-зарядно устройство, захранване и т. След това ще можете да се насладите на своята космическа led венец за партита навсякъде, където ви харесва. Забележка : USB-зарядно устройство в комплекта не е включено!. 【Сертификат за безопасност на】 : Led гирлянди за партита Ace List Space идват с администратора, посочени в списъка на UL, са безопасни при допир и не прегряване при продължително използване, допълнителна защита на вашето бебе и вашите близки, срока на експлоатация на повече от 40 000 часа за осветление на вашия дом.

Други функции

Най-добри сделки