.

.

Коприна Въже BAVIHOR, Мека Въже с дължина 32 Метра 8 мм Здрава Универсална Дълга Скрученная Въже в Сатенена Оплетке (Лилава)

Коприна Въже BAVIHOR, Мека Въже с дължина 32 Метра 8 мм Здрава Универсална Дълга Скрученная Въже в Сатенена Оплетке (Лилава)

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

? Мека коприна от въже на Въже мека, копринена и може да се използва за ежедневна употреба и бижута ? Размер и характеристики на въже : дължината на всяка въжета 32 метра, дебелина от 8 mm въже има два гладки и здрави края на превенция растекание въже.Той е много издръжлив. ?Подаръци, направени с душа : можете да ги използвате за направата на занаяти и декорации, които ще са изненада и специални за близките си приятели. ? Широко се използва : Подходящ за производство на декоративни подаръци и ръчно изработени изделия.Тя може да се използва за въжета за сушене на дрехи, висящи на въжета, ленти за багаж и т. ? ГАРАНЦИЯ безгрижност : Ако не сте доволни от нашите скрученными копринени въжета, ние гарантираме пълно възстановяване.Моля, бъдете сигурни за закупуване. ? Мека коприна от въже на Въже мека, копринена и може да се използва за ежедневна употреба и бижута. ? Размер и характеристики на въже : дължината на всяка въжета 32 метра, дебелина от 8 mm въже има два гладки и здрави края на превенция растекание въже.Той е много издръжлив. ?Подаръци, направени с душа : можете да ги използвате за направата на занаяти и декорации, които ще са изненада и специални за близките си приятели. ? Широко се използва : Подходящ за производство на декоративни подаръци и ръчно изработени изделия.Тя може да се използва за въжета за сушене на дрехи, висящи на въжета, ленти за багаж и т. ? ГАРАНЦИЯ безгрижност : Ако не сте доволни от нашите скрученными копринени въжета, ние гарантираме пълно възстановяване.Моля, бъдете сигурни за закупуване.

Други функции

Най-добри сделки