.

.

Jekoo Лепило Куки, Куки за Окачване на Стенни Закачалки, Кукички за кърпи Тежкотоварни Са идеални за Банята Душ Кухня Домашна Шкаф врати-Купе от Неръждаема Стомана - 4 ?

Jekoo Лепило Куки, Куки за Окачване на Стенни Закачалки, Кукички за кърпи Тежкотоварни Са идеални за Банята Душ Кухня Домашна Шкаф

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

√ Мощен самоклеящийся материал - самозалепващи куки за тежки условия на работа Идват с мощна самозалепваща основа, притежават силна адгезией и защитават от проникване на вода, никога да не спадне дори и след продължителна употреба √ Антикоррозийный и водоустойчив - Произведен от модернизираната матирана неръждаема стомана SUS-304, е с висока носеща способност, по-добре предпазва от корозия и ръжда.Осигуряване на качество и издръжливост. √ Безпроблемна инсталация - без Никакви инструменти, не се изисква, просто отлепете Защитния слой на обратната страна и да Я залепите на точното място, стената трябва да бъде чиста и суха повърхност. √ Широко приложение за дома - Лепило куки Са подходящи за окачване на хавлиени кърпи, халати, чадъри, дрехи, шал, чанти за пазаруване, дамски чанти, шапки, ключодържатели, палта, панталони, кухненски прибори и много други.Отличен за закачане на аксесоари за душ и вана в банята, кухненски прибори и инструменти в гаража на плочки от обратната страна. √ Не се мотае тежки, скъпи и чупливи изделия.Лепилен кука не се препоръчва използването на варовикови стени, циментова замазка на стените, неравни повърхности в сухи стени и текстурирани тапети. Устойчив на корозия и ежедневно надраскване, като осигурява дълготрайност и надеждност.Висококачествена неръждаема стомана 304 осигурява по-добра водоустойчивост и защита от ръжда лепкав стена куката. Просто махнете отметката от самозалепваща се основа и поставете лепило куки там, където имате нужда от тях . Всеки стенни закачалка може да издържа тегло 8 ~ 12 паунда.Не се мотае тежки, скъпи и чупливи изделия. Лигав кука подходяща за почти всяко място в дома си, където трябва нещо да се мотае. Можете да лесно да се мотае кърпа, хавлия, палто, шапка, чанти, детски дрехи, ключове, бански костюми и т. Почистете проводници на повърхността, за да се уверите, че тя е суха и без прах.Махнете самозалепваща се основа и се загрява сешоар в продължение на 30 секунди.Силно натиснете кука и се уверете, че тя е напълно приложен към монтажна повърхност. Изчакайте 24 часа, преди да използвате куката.Загрейте клеевую основа с помощта на сешоар за коса.Махнете лигав куката с помощта на защелкивающегося на ножа.Сотрите лепило от стената с алкохол. Стъпка на инсталация : . Етап на разглобяване : .

Други функции

Най-добри сделки