.

.

3 Бр. Метален Замък във формата на Сърце, Брави за Влюбени, Голям Замък във Формата на Сърце, Скъпа Заключване с Ключ за Кутии За Съхранение на Бижута, Дневник, Книга, ?

3 Бр. Метален Замък във формата на Сърце, Брави за Влюбени, Голям Замък във Формата на Сърце, Скъпа Заключване с Ключ за Кутии За

BGN 6.53

Брой продукти
На склад

Материал : Висококачествена сплав, здрав и издръжлив, може да служи дълго време Размер : Размери на замъка / ч 3,86 х 1,75 х 0,31 инча (Д х Ш х В).Този замък е във формата на сърце е отличен за чанти, малък багаж, малка дневник за бродерия, малки ковчежета, кутии за бижута кутия за съхранение и т. Този окачени заключване може да стане не само чудесен подарък за вашите деца, който ще създаде безопасно лично пространство за своите малки тайни, но и приятен подарък за Свети Валентин за изразяване на любов.Характеристики : 1. Можете да използвате този окачени катинар за заключване на лаптопа, дневник, ковчежета за бижута и т. за целите На сигурността. Към това навесному замъка могат да се отнасят като към предмет на колекционерска стойност, препоръчва се също да се използва като приятен подарък за семейството и приятелите.Пакетът включва : 3 x Големият замък във формата на Сърце с ключ.

Други функции

Най-добри сделки