.

.

Защитно фолио TQLGY от 3 опаковки за Motorola Moto G Stylus 5 ГРАМА (не е подходящ за G Stylus 4G) с 3 и с малко пари за защита на обектива на камерата е закалено стъкло, твърдост 9H - HD - Бе?

Защитно фолио TQLGY от 3 опаковки за Motorola Moto G Stylus 5 ГРАМА (не е подходящ за G Stylus 4G) с 3 и с малко пари за защита на обектива

BGN 5.63

Брой продукти
На склад

[Съвместима модел] Защитно фолио за екрана TQLGY и на обектива на камерата са съвместими за Motorola Moto G Stylus 5 G 2021 (не е подходящ за Мото G Stylus 4 G 2021 и Мото G Stylus 4 G/5 G 2022), моля, проверете модела на телефона преди закупуванетоПродуктът съдържа 3 опаковки протектори, изработени от закалено стъкло за екрана и 3 опаковки протектори за обективи фотоапарати.Идеално предпазва вашия телефон във всички аспекти. [Двойна защита] Защитен слой от закалено стъкло 9 H е идеален за екрана на вашия телефон.Точният размер на лазерно рязане осигурява максимална защита цялата повърхност на допир на екрана на Motorola Moto G Stylus 5 G.Стъклена защитно фолио за екрана на камерата ефективно предпазва за целия обектива на камерата от падане, драскотини и други инциденти. [Висока резолюция] Технология наноэлектростатической автоматично адсорбция, не се отразява на светкавицата, коефициент на пропускливост на светлина 99,99%, запазвайки оригиналното висока резолюция на снимки и видео. [Удобен калъф] По ръбовете на своята практика оставено повече пространство, за да може да прилепва плътно към ъглите на вашето мобилно устройство, без да пречат на защитно фолио на дисплея и обектива на камерата, съвместима с повечето седалките. [Следпродажбено обслужване] Ако имате някакви въпроси относно защитно фолио за екрана, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа!.

Други функции

Най-добри сделки