.

.

Взаимозаменяеми каишка за часовник WALOO от естествена кожа на крокодил, с релефни Дънди, който е съвместим с вашите Apple Watch Серия 8/7/6/5/4/3/2/1/SE, подходяща за размери от 38 ?

Взаимозаменяеми каишка за часовник WALOO от естествена кожа на крокодил, с релефни Дънди, който е съвместим с вашите Apple

BGN 9.72

Брой продукти
На склад

ЕСТЕСТВЕНА КОЖА : Нашите взаимозаменяеми каишка с релефни под крокодил е Изработен от естествена кожаИдеална за засаждане : от каучук може да се регулира до желания размер, като предоставя идеална за кацане. дизайн във формата на крокодилска кожа : Каишка с отпечатан във формата на крокодилска кожа придава на вашите границите елегантен външен вид.НЕВЕРОЯТНИ ЦВЕТОВЕ : на Разположение отлични цветови решения, има един за всички поводи.Съвместимост : Този каишка, съвместима с вашите Apple Watch серия 1-8 и е подходящ за размери 38/40/41 мм или 42/44/45 мм (моля, изберете желания размер).ГАРАНЦИЯ : всички продукти Waloo се предоставя Ограничена гаранция за срок от 1 година.Изработен от естествена кожа.Дизайн с релефни под крокодил.Лента с релефни "Крокодил" е на Разположение в много цветови варианти!.Този ремък е съвместим със серия от 1/2/3/4/5/6/7/8 /SE. Има 2 размера : . 1) 38 mm/40 mm/41 мм. 2) 42 мм/44 мм/45 мм.

Други функции

Най-добри сделки