.

.

KYODOLED Електронен Шкаф 60 ключове, Монтиране на стена, Сейф с цифрово ключ, Голям Сейф за ключове от дома, Тежкотоварни Брава За съхранение, 14,3 X 12X 3,94 (Черен, 60 ключове)

KYODOLED Електронен Шкаф 60 ключове, Монтиране на стена, Сейф с цифрово ключ, Голям Сейф за ключове от дома, Тежкотоварни Брава За съхранение,

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

ВИСОКО КАЧЕСТВО 2 Един звуков сигнал 3. Инструкция за монтаж шкаф за ключове и 4 анкерных болта за точна и бърза настройка на цифровата кутия за ключове на всяка стена; 4. Инструкция за цифрово замъка ще ви помогне да завършите конфигурирането на парола; 5.60 етикети за ключове проста организация на ключове и осигуряване на удобство и сигурност.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Шкаф за ключове, подходящ за бизнес, търговски, супермаркет, магазин, кафене, които използват и съхраняват ключовете на ден.Подходящи за съхранение на различни видове ключове.И ще осигури дълготрайна реална защита на вашите ключове.Размер И ЦВЯТ : Размер на гардероба си за цифрови клавиши е 14,3 "X 12" X 3,94". Цвят черен,класически и официален.По този начин можете да съхранявате всичките си ключове в класически и официалния сигурно шкаф за съхранение.

Други функции

Най-добри сделки