.

.

CLISPEED Преносима Закачалка за дрехи 32 Бр От Неръждаема Стомана Полезни Лодка Куки Полезни Корабни Куки Премиум-клас Настолни Куки Морска Дъска Метална Закачалка за ?

CLISPEED Преносима Закачалка за дрехи 32 Бр От Неръждаема Стомана Полезни Лодка Куки Полезни Корабни Куки Премиум-клас Настолни

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

НЕОБХОДИМИ КУКИ ЗА ТАБЛА - Изработени от по-силен от неръждаема стомана, вместо обичайните крехкото пластмаса, тези куки за дъски лесно да се закрепват и движат вашите дъски, без разрушаването имПРАКТИЧНИ и МОРСКИ КУКИ - те могат бързо и удобно да се движат, за да реши проблема с постоянно перекручивания и облекчаване на въдицата на водещата шина, спестяване на време и енергия.ЗДРАВА ЛОДКА КУКИ - Отлични за закрепване на лодки, плувки, превозни средства и т., много са гъвкави.ПРЕНОСИМИ КУКИ за ЯХТ ги висококачествени материали от неръждаема стомана осигурява сигурност при швартовке.КУКИ - В допълнение към използването на тези куки с лодка, можете да ги използвате за различни видове бизнес като риболов, каяк, къмпинг, строителство и реконструкция на дома.Списък на пакетите 32 x куки за дъски Характеристики - Не се притеснявайте, че сте загубили своите дъски / брони, когато парковали лодка на кея. - Цвят : сребрист - Материал : неръждаема стомана - Размер : около 4,30 X3,50 X3,00 см / 1,69 X1,38 X1,18 инча - Те са устойчиви и не ще бъдат във вашите кв. понтонных ръководства. - Изработени от по-силен от неръждаема стомана, вместо обичайните крехкото пластмаса, тези куки за дъски лесно се прикрепя и преместване на вашите дъски, да не ломаясь. - Те са доста здраво държат закачалки, не свалятся с парапет при рязко движение. - Те могат да издържат тежестта на броните при изкусни шофиране неровностям.Информация за продукта Търсите нова подмяна на стар и счупен крючкам splash щит?В същото време, с надеждата, че той ще бъде в състояние да изпълнява много други работи?Нашите куки за брызговиков могат напълно да отговарят на вашите изисквания.Те са трайни и могат да се използват в продължение на дълго време.

Други функции

Най-добри сделки