.

.

Healeved Кутия За Сухо мляко Резервоар За Съхранение на Уличен Контейнер за Закуски Штабелируемые Кутии За Съхранение с Капак на Преносим Кутия За Съхранение на 1 бр. К?

Healeved Кутия За Сухо мляко Резервоар За Съхранение на Уличен Контейнер за Закуски Штабелируемые Кутии За Съхранение с Капак

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

ПП КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ за ДЕЦА - може да Се пише дръжка на маслена основа и в чест на ежедневни рецепти, така че вашето дете може да се хранят по-хранително.КУТИИ за съхранение-леки, лесно да ги носите със себе си, те не ще станат твърде тежки за майките.Штабелируемый кутия за съхранение-Елегантен дизайн, практична и лека, предоставя своята практичност и популярност.ХЕРМЕТИЧЕСКИ КОНТЕЙНЕР ЗА БИСКВИТКА - не е нужно Да се притеснявате за това, че на мляко на прах ще се пролее при приготвянето на допълнителни продукти . ОПАКОВКА за ЗЪРНО-Висококачествен материал, е тънка работа и дълготрайност във времето.Осъществяване на списък 1 x кутия за спомагателно захранване Характеристики -Цвят : зелен кутия за бебешка храна -Размер : около 24,00 X7,00 X8,00 см. / 9,43 X2,75 X3 Кутия за сухото детско мляко. -Материал : диспенсер за детско сухо мляко PP + TPE -Въженият дизайн, удобен и практичен преносима кутия за сухо мляко. -Запазете свежестта и, всеки слой може да извадите отделно, може да сложите закуски, ориз, макарони, плодове и така нататък в непроливающийся млечен чашка. -Дизайн на малък калибър, лесно да се побере във всички горлышки бутилки, мляко на прах не е да отидеш и на хранителни продукти на открито. -Затворете плътно капака. контейнери с капаци. -Той е изработен от полипропилен и фланец и спорта на детски смеси.Описаниетакие контейнери за съхранение са Много практични и удобни, вие ги заслужавате.опаковка на детски храни с Уникален дизайн, който може да добавяте и комбинират за съхранение.опаковка за питейна вода, Този продукт представлява кутия за мляко на прах, произведени от полипропиленови материали и трайни. множество банка за бебешка храна е от 3 слоя, можете да съхранявате по-големи порции бебешка храна у дома или на път.

Други функции

Най-добри сделки