.

.

Тампон за нокти 12 Цветни 3D Писалки, Комплект за Хлътва маркиране на Ноктите Писалка За Рисуване Извод За Рисуване Четка За Хелоуин, Коледа САМ Красотата на Ноктите ?

Тампон за нокти 12 Цветни 3D Писалки, Комплект за Хлътва маркиране на Ноктите Писалка За Рисуване Извод За Рисуване Четка За Хелоуин,

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

【12 цвята】 - 12 различни цвята по ваш избор За създаване на по-голямо количество стилове в съответствие с вашите ежедневна употреба и за различни нужди (Черен, Бял, Златист, Сребрист, Оранжев, Червен, Розов, Жълт, Лилав, Син, Зелен, Син). 【Приложимите случаи】 -Подходящ за домашна употреба и маникюрных салони, може да се прилагат на гел-лак за нокти, естествени нокти, акрил на ноктите и режийни ноктите.Много подходящ като подарък за Хелоуин, Деня на благодарността, Коледа за момичета и жени. 【Инструкции】 - Преди употреба се разклаща нагоре-надолу, за да мастило равномерно смесени, а след това няколко пъти кликват на върха на писалката, докато мастилото не вытекут. 【ЗАБЕЛЕЖКА】 - Дръжки трябва да се използва с горния слой на лака за нокти, дори ако снимката е грешен, просто избършете го с алкохол.Докато фигура не бъде завършен, след изсъхване на въздуха на фигура може да нанесе най-горния слой на лака за нокти.След употреба е необходимо покрийте с капачката, за да се справят не изсъхне.Тампон за нокти, комплект от 12 цветни 3 D дръжки, дръжка за място расставления нокти, четка за рисуване, извод за рисунка на Хелоуин, Коледа, инструменти за маникюр "Направи си сам", 6 мл, електрическа точкова брава за рисования12 цветни 3 D дръжки, дръжка за място расставления нокти, инсталация за оцветяване, четка за рисуване на Хелоуин, Коледа, инструменти за маникюр "Направи си сам", 6 млматериал : течност цвят : както е показано на фигура, за разликата между различните монитори изображението може да има малка разлика в цвета. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!)Тегло на опаковката : 15 грама опаковка Размер : 13,5x1x1 см, (Моля да се допуска грешка в 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.

Други функции

Най-добри сделки