.

.

3 Бр. Спрей за стягане на кожата, Билков Спрей за Стягане на Отпускане на кожата за жени и мъже, Подходящ за всички типове кожа, Спрей за тяло (3 х 30 мл)

3 Бр. Спрей за стягане на кожата, Билков Спрей за Стягане на Отпускане на кожата за жени и мъже, Подходящ за всички типове кожа, Спрей

BGN 3.44

Брой продукти
На склад

【Спрей за стягане на кожата】 Този спрей за стягане на кожата е отличен за кръста, ръцете, бедрата и т, Овлажнява и подхранва, като прави кожата гладка и нежна. 【Хидратиращ спрей за тяло】 Много подходящ за суха, груба, неравна кожа.Отворете порите на кожата, за подобряване на кръвообращението и здравето.Направете кожата си гладка и нежна. 【Естествен и безопасен】 Бърз и сигурен мелкодисперсный мъгла осигурява бързото усвояването и проникването, създавайки усещане за свежест. 【Лесна употреба】 Просто спрей на стъпалата, гърба, коленете, краката, ръцете и др.След това масаж в продължение на 10-20 минути до пълното усвояване, след това изплакнете.Продължавайте да го използвате, за да постигне по-добри резултати. (Само за външно приложение). Нанесете малко количество върху кожата, след това нанесете го върху по-голяма площ. Ако продуктът причини дискомфорт или дразнене, моля, спрете използването му. Нанася се само върху цялата кожа.Измийте ръцете си след употреба.Поставяйте на деца и домашни животни, които не могат да бъдат изложени на риск.Пратката включва : 2 спрей за стягане на кожата по 30 мл. размери на продукта : 10,5 * 2,7 см нето Съдържание : 2x30 мл Подходящ за типа кожа : за всеки тип кожа Забележка : 1. Нанесете малко количество върху кожата, след това нанесете върху по-голяма площ. Ако продуктът причини дискомфорт или дразнене, моля, спрете използването му. Нанася се само върху цялата кожа.Измийте ръцете си след употреба.Поставяйте на деца и домашни животни, които не могат да бъдат изложени на риск.

Други функции

Най-добри сделки