.

.

dhaonxb Детска Универсална Купа с Гироскопом, Вълшебна Купа с Гироскопом, Въртяща се на 360 Градуса, Непроливающиеся Чаши с капак, Пластмаса Креативна Чинии, Купички за ?

dhaonxb Детска Универсална Купа с Гироскопом, Вълшебна Купа с Гироскопом, Въртяща се на 360 Градуса, Непроливающиеся Чаши с капак,

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

[Удобна конструкция] : Вътрешна купа със защита от разливане върти на 360 °, с помощта на гироскопического движение, за да запазите сухи продукти вътре и да се избегне те рассыпанияТой също така разполага с 3 дръжки за удобство за носене. [Лесен за почистване] : Благодарение на този креативному дизайна му е много лесно за почистване.Внимателно измийте в топла вода или се поставят в миялна машина.Беспроблемная почистване по всяко време и на всяко място. [Практическа купа за хранене] : тя не е просто чудесно, за да се сведе каша на вашето бебе до минимум, но и изглежда страхотно.Придирчиви консуматори - често срещано явление при малките деца и тази купа, поне ще подтикне да ги яде. [Материал] : Изработен е от хранително-полипропилен, вашите деца могат да го използвате с доверие.Този продукт издръжлив и не ще се счупи.Това също не променя естеството на храната, която сте там сложиш. [Подарък за деца] : когато Сте уморени да позволи на децата си да раздаваш храна?Тази чаша с гироскопом - решение на този проблем!Благодарение на непроливаемой дизайн на вътрешната купа може да се върти на 360 градуса, за да запази сухи продукти вътре и да се избегне те рассыпания.Опишете : Да не се умори, че децата ви хвърлят храна?Значи, трябва да се почисти отново и отново?Това е една страхотна купа, устойчив на разливам, която ще запази храна на място, без значение на колко е детето завърта, обръща, риболова или капки купа.Той е класиран на въртене на 360 градуса, така че отворена страна винаги остава отворена, привличане на децата към храната!Цвят : червен/син/зелен Материал : ABS Тегло : 160 грама съдържание на Пакета : 1/2/3 бр. * Детска универсална купа за жироскоп Забележки : 1. Поради ръчно измерване се допуска малка грешка в 1-3 мм 2. Поради различни разрешения на компютърните монитори.Изображението може да не отразява действителния цвят на продукта.

Други функции

Най-добри сделки