.

.

Удължителен кабел за захранване 2 крака, 2-лентов Сплитер - захранващ Кабел с разветвителем от 1 до 2 Фасунги, черен, SJT 14AWG, 1875 W, удължител за помещения с по 3 шипа Y-обра?

Удължителен кабел за захранване 2 крака, 2-лентов Сплитер - захранващ Кабел с разветвителем от 1 до 2 Фасунги, черен, SJT 14AWG, 1875

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

【Удължителен кабел Y-образни сплитер с дължина 2 метра】 е проектиран във формата на Y-образни сплитер, се предлага с дължина 2 метра за увеличаване на продължителността и обхвата сплитерИдеята за разширяване на 1 контакта на 2 удължени контакти за използване на компактни работни места или домашни офиси, където място за електронно оборудване е ограничен. 【45-градусная плосък вилица】 нисък профил плосък вилица с наклон под ъгъл 45 ° осигурява достъп до штепсельной контакт, на блокираната друго устройство, което ви позволява да използвате две гнезда едновременно.Не блокира Друга Розетка. 【Калибровочный кабел SJT 14 /3 C】 Изчислена на переноску : 125 при 15 А, 1875 Вата. Изработен от чиста медна тел, покрита с устойчива на износване външна обвивка от PVC и е цельнолитый дизайн.Удлинительный захранващ кабел с тегло 14 кг позволява едновременно за подхранване на няколко устройства. 【Спестете място за вашия захранващия кабел】 Този сплитер за удължители от 1 до 2 дава възможност за спестяване на контакти и максимално да се използват захранващи кабели, което е идеално за хранене на няколко адаптери.Това улеснява уплътнение на кабела, тъй като предпазва изхода от прекомерно събиране на хора.2-лентов газа мощност чудесно за адаптери на захранване, и обемисти штекеров. 【Безопасен и практичен】 Този захранващия кабел на 1-2 канала е изработен в съответствие със стандартите за сигурност на американските кабели хранене и стриктно тестван преди да изпратите за да се гарантира вашата безопасност.Този двухпозиционный сплитер - идеалният начин да се превърне една розетка в ДВЕ, без да затваряте други контакти. 【Широка съвместимост】 е Съвместим с удлинителем с 3-пинов заземяване, така и с 2-пинов кабел за захранване, които са надеждни за повечето от домакински уреди разширено използване, като например тостер, еспресо кафе-машина мощност 1600 W, фризер, монтиран на стената телевизор, микровълнова печка и други уреди, използващи 3-пинов конектор за захранване тип "баща-майка". 【Че ще получите】 1 бр. сплитер удължител за хранене с плосък вилица с дължина 2 метра и приятелско обслужване на клиенти в продължение на 12 часа и 30 дни връщане и замяна се извършва свободно.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси.Този 2-лентов кабел за удължаване с разделител храна е идеална за разширяване на 1 контакта на 2 удължени контакти.

Други функции

Най-добри сделки