.

.

Тестер-Цифров Мултицет XL830L с Подсветка Преносим Тестер за Напрежение, Ток Интелигентен Вольтамперометр

Тестер-Цифров Мултицет XL830L с Подсветка Преносим Тестер за Напрежение, Ток Интелигентен Вольтамперометр

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

[LCD дисплей с подсветка] Голям цифров LCD дисплей с подсветка, което позволява ясно да видим в слабо осветени помещения и да ги използвате с доверие [Функцията на съхраняване на данни] Този мултицет, оборудван с функция за съхранение на данни, както всички диапазони имат защита от претоварване, за да отговарят на вашите различни нужди. [Вградена скоба] Измерване на напрежение, ток, вграден в стена, която можете да използвате на компютъра, и с предпазни мебел от ПВЦ за защита от падане. [Здрав материал] е Изработена от висококачествени материали ABS и PVC, които са трайни, износостойки, са безопасни, стабилни и може да се използва в продължение на дълго време. [Широко приложение] Широко се използва в много ситуации, като например поддръжка на електрически инсталации, отстраняване на грешки, оборудване, строителни измерване и т. [LCD дисплей с подсветка] Голям цифров LCD дисплей с подсветка, което позволява ясно да видим в слабо осветени помещения и да ги използвате с доверие. [Функцията на съхраняване на данни] Този мултицет, оборудван с функция за съхранение на данни, както всички диапазони имат защита от претоварване, за да отговарят на вашите различни нужди. [Вградена скоба] Измерване на напрежение, ток, вграден в стена, която можете да използвате на компютъра, и с предпазни мебел от ПВЦ за защита от падане. [Здрав материал] е Изработена от висококачествени материали ABS и PVC, които са трайни, износостойки, са безопасни, стабилни и може да се използва в продължение на дълго време. [Широко прилагане] широко се използва в много ситуации, като например ремонт на електрически инсталации, отстраняване на грешки оборудване, изграждане на измерванията, и т., Спецификация : тип елемент : Multimeter Material : ABS+PVCProduct модел : XL830 LApplication : подходящ за различни ситуации поддръжка на електрически съоръжения, отстраняване на грешки на оборудване, строителни измервания, фабрично ремонт lights Battery : 9 V тип 6 F22 площад батерии (батериите не са включени) Range Accuracy DC Voltage200m V~200 V±(0.8%+4) Voltage200 V ac~600±(1.2%+3)dc Current2m A~10 A±(1.0%+2) Resistance200Ω~2МОМ±(0.8%+2) списък на пакетите : 1 x мултицет (батерията не е включена в комплекта)2 x тест Lead If имате някакви въпроси или недоволство от нашите продукти и услуги, моля не се колебайте да се свържете с нас, преди да отидете всяка друга обратна връзка и ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа.

Други функции

Item Type:
Multimeter
Material:
ABS+PVC
Product Model:
XL830L
Application:
Suitable for various situations, electrical maintenance, equipment debugging, construction measurement, factory maintenance lights
Battery:
A 9V 6F22 square battery (Battery Not Included)RangeAccuracyDC Voltage200mV~200V±(0.8%+3)600V±(0.8%+4)AC Voltage200V~600V±(1.2%+3)DC Current2mA~10A±(1.4%+2)10A±(2.0%+2)Resistance200Ω~2MΩ±(0.8%+2)
Package List:
1 x Multimeter (Battery Not Included)2 x Test Lead
If you have any questions or dissatisfaction with our products and services, please feel free to contact us before leaving any other feedback and we will get back to you within 24 hours. If you find that the order is less than the product, you need to contact us first, and we will reissue it to you as soon as possible to provide you with the best quality products and services! Thank you very much for your support and cooperation! ! ! Happy shopping~ :
Най-добри сделки