.

.

Европейският адаптер за пътуване, Сгъваема Международна вилица за хранене VINTAR с 2 розетки на променлив ток, 3 USB порта (2 USB C), Зарядно устройство Type C за пътуване, необ?

Европейският адаптер за пътуване, Сгъваема Международна вилица за хранене VINTAR с 2 розетки на променлив ток, 3 USB порта (2 USB C),

BGN 5.99

Брой продукти
На склад

[Адаптера за пътуване от САЩ до Европа] - е Съвместим с повечето европейски държави, като Австрия, Белгия, Хърватия, Дания, Финландия, Франция, Германия, Испания, Турция, Исландия, Италия, Израел, Швейцария, АмстердамПо-подробен списък на държавите можете да видите в описанието. (ЗАБЕЛЕЖКА : да НЕ се РАБОТИ в обединеното кралство / Ирландия/ Шотландия). [Бързо зареждане с два порта USB-C] - Подобрена адаптер Type C е оборудван с 2 порта USB-C и 1 USB-A, за да отговори на допълнителни изисквания на зареждане.USB портове-C 5 V3.4 A могат да се презареждат до максимална мощност от 17 Вата, което е с 50% по-бързо, отколкото при други адаптери.Идеален за зареждане на i Phone, лаптопи, таблети и много други (моля, имайте предвид, че на пристанището UCB-C не е Quick Charger 3.0 не поддържа никакви други устройства, които изискват напрежение на зареждане 9 ~ 22 Век). [СГЪВАЕМ И компактен дизайн]-Сгъваем дизайн штепсельной вилици ЕС за по-добра защита срещу контакти, компактен сгъваем дизайн позволява лесно да го сложи в джоба или чантата по време на пътувания в чужбина.Това ще бъде чудесен спътник при пътувания в ЕС или в круизен лайнер.Led индикатор може да ви информира за включване / изключване на захранването. [ВАЖНИ БЕЛЕЖКИ] - Това НЕ е КОНВЕРТОР.Този адаптер от европейската вилица е съвместима само с устройство с голямо напрежение 100-250 Lv Ако искате да използвате сешоар, преси за коса, електрическа четка за зъби или самобръсначка, те трябва да поддържа двойно напрежение 100-250, в противен случай може да се наложи преобразувател на напрежение за захранване. [ГАРАНЦИЯ] - Сертифицирани CE и FCC висококачествени вътрешни метални интерфейси осигуряват добра проводимост.На тези адаптери за Европа се предлага гаранция от 12 месеца и приятелско обслужване на клиенти, ние безплатно ще коригираме проблема или ще ви изпратим нова замяна по подразбиране (срок на годност е ограничен до 1 година).Ако имате някакви проблеми с това, моля, свържете се с нас.

Други функции

Най-добри сделки