.

.

16 БР. Капачки за състав клапан на автомобилната гума, Водоустойчив Херметични винтови Капачки за Състав на вентила на Гумата на колелата на Автомобил, Универсална ?

16 БР. Капачки за състав клапан на автомобилната гума, Водоустойчив Херметични винтови Капачки за Състав на вентила на Гумата

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

[Перфектно качество] е Нашият най-новият делото състав вентил за гуми, изработени от висококачествена алуминиева сплав, се различава водонепроницаемостью, устойчиви на високи температури и корозия, издръжливост и дълголетие, който може да се използва в продължение на дълго време, подобрена герметичностью и структурата на въртящи конец вътре, ефективно предотвращающей изтичане на въздух, която предпазва вентила от попадане на сняг, прах, пясък, дъждовна вода и др Осигурява стабилност при шофиране и безопасността, а също така удължава срока на служба на автомобила [Инсталацията отнема 1 минута] се инсталира Лесно и се отстранява за секунди, няма нужда от инструменти.Лесно можете да затегнете вашата ръка.Лек и портативен, който е много удобен за съхранение и замяна. [Универсална засаждане] В комплекта са включени 16 бр. капачки за състав на вентила на гумата.Съвместими с повечето автомобили, товарни колички, велосипеди, камиони, мотоциклети и т. Моля, уверете се, че гумите са оборудвани със стандартни клапи американски тип, преди да поръчате, в противен случай те не могат да се обърне на вашия автомобил. [ДЕКОР и ИЗБОРЪТ на подарък] Тези капачки за състав на вентила имат интересен и готин на външен вид, които могат да станат специални декорация на вашия автомобил и вие все още се чудите как да направите подарък на приятели и близки?Този продукт е уникален подарък, те със сигурност ще се зарадват на тези капачки за състав на вентила, използвайте с удоволствие. [Гаранция, една година] Ние предлагаме гаранция от 12 месеца и 100% парите обратно гаранция, моля, купувайте си с увереност.Добре дошли, за да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси или притеснения относно нашите продукти, екипът ни реши проблема за вас възможно най-скоро!. [Перфектно качество] е Нашият най-новият делото състав вентил за гуми, изработени от висококачествена алуминиева сплав, се различава водонепроницаемостью, устойчиви на високи температури и корозия, издръжливост и дълголетие, който може да се използва в продължение на дълго време, подобрена герметичностью и структурата на въртящи конец вътре, ефективно предотвращающей изтичане на въздух, която предпазва вентила от попадане на сняг, прах, пясък, дъждовна вода и др Осигурява стабилност при шофиране и безопасността, а също така удължава срока на служба на автомобила.

Други функции

Най-добри сделки