.

.

5 Бр. Полиуретаново предпазител за автомобилни гуми променя, защитни облицовки на джанта, Определя калъф за джанта гуми (оранжев) за защита на колелата, универсален

5 Бр. Полиуретаново предпазител за автомобилни гуми променя, защитни облицовки на джанта, Определя калъф за джанта гуми (оранжев)

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

Лесна употреба : Идва с дупка и въжета, удобен за използванеВисококачествени продукти ще ви предостави гаранция за високо качество и ще бъде в състояние да купуват и да ги използвате с доверие.Това е незаменим автомобилен аксесоар за вашия любим автомобил, който ще донесе повече щастие в живота си благодарение на универсално протектору за финала на колелата, защита на джантата гуми.Се прилага за : чудесно за смяна на гуми на мотоциклет в гаража или в пътуване.В сравнение с други подобни продукти, нашите продукти имат по-висока производителност, можете да ги използвате с увереност и да получите най-доброто преживяване покупка на rim savers wheel охрана.Висококачествени материали : Изработен е от висококачествена полиуретанова материал, много мек и издръжлив.Той е различен изискан изработка и може да се използва в продължение на дълго време, с максимална якост.Ние работим усилено, за да предостави на клиентите задоволителен услуга за инсталиране на гуми rim saver, визии за промяна гуми.Ефективна защита : е Предназначена за защита на дискове от scuffs и надраскване, при смяна на гуми, намалява вредните джанти.Отличаващ се с добра еластичност, след деформация при огъване, той може незабавно да се върне към първоначалната си форма за протектора на гумата на колелата протектор на джантата за автомобилните колела.Ефективна защита : е Предназначена за защита на дискове от scuffs и надраскване, при смяна на гуми, намалява вредните джанти.Отличаващ се с добра еластичност, след деформация при огъване, той може незабавно да се върне към първоначалната си форма протекторам мотоциклетни джантите. Изработен е от висококачествена полиуретанова материал, много мек и долговечный2. Предназначена за защита на дискове от scuffs и надраскване, при смяна на гуми, намаляване на щетите джанти дисков3. Отличаващ се с добра еластичност, след деформация при огъване той може незабавно да се върне към първоначалната форме4. Отличен за смяна на гуми на мотоциклет в гаража или в путешествиях5. Идва с дупка и шнурком, удобен за использованиеспецификация : Описание : Това е комплект за смяна на протектора на гумата на джантата, който е изработен от полиуретан, много меки и трайни.Той е предназначен за защита на джанти от надраскване от шиномонтажных лостове и инструменти при подмяна на всички видове гуми, особено на мотоциклети.

Други функции

Description:
This is a set of tire changing rim protector, which is made of polyurethane, very soft and durable. It is designed to protect rims from getting scratched by tire levers or tools while changing all kinds of tires, particularly motorcycles and bikes. It's really a practical and useful tool.:
Features:
1. Made of high quality polyurethane material, very soft and durable.:
2. Designed to protect your rims from scuffs and scratches when changing tires, reduce damage the wheel rims.:
3. With good elasticity, after bending deformation, it can instantly return back to the original shape.:
4. Great for motorcycle and bike tire changes in the garage or travel use.:
5. Comes with hole and string, convenient to use.:
Specifications:
Material:
Polyurethane
Color:
Yellow, Orange (Optional)
Size:
15 x 2.5cm / 5.91 x 0.98
Package Weight:
164g
Package Included:
5 x Tire Changer Guard Rim Protectors:
Note:
1. Please allow 1-3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
Най-добри сделки