.

.

TOYANDONA Тънки Четки За рисуване, Комплект Четки за рисуване, 3 броя, Комплект Четки за рисуване, Миниатюрен Набор от Четки за Модели Акварельной Акрилни бои(000 + 00 + 0 ) На?

TOYANDONA Тънки Четки За рисуване, Комплект Четки за рисуване, 3 броя, Комплект Четки за рисуване, Миниатюрен Набор от Четки за Модели

BGN 3.05

Брой продукти
На склад

?️Дължина на косъма на четката е един и същ, те не са бездомни и не растекаются по време на боядисване ?️Ръкохватка изработена от дърво и е с удобна форма за захващане, ?? за да се чувствате удобно и сигурно, като го държите. ?️ Удобни, трайни, на къси дръжки, ??те осигуряват възможно най-добрия контрол на ръцете, прави ли акрил, акварел или масло. ?️ Широко приложение : ?? подходящ за живопис с маслени, акрилни, акварельной, художествената живопис, colorization лице, картинки, обяснения, художествена стенопис, моделиране и др ?️ Тези четки с добър избор на 3 размера, ??нашата колекция от четки предлага най-честият избор от размери за очна линия, независимо от това, пускайте ли малките детайли или по-големи петна, нашата четка е достатъчно гъвкав, за да се справят с всяка задача.Идеален за създаване на изображения с отблизо и подробно. ?️Дължина на косъма на четката е един и същ, те не са бездомни и не растекаются по време на боядисване. ?️Ръкохватка изработена от дърво и е с удобна форма за захващане, ?? за да се чувствате удобно и сигурно, като го държите. ?️ Удобни, трайни, на къси дръжки, ??те осигуряват възможно най-добрия контрол на ръцете, прави ли акрил, акварел или масло. ?️ Широко приложение : ?? подходящ за живопис с маслени, акрилни, акварельной, художествената живопис, colorization лице, картинки, обяснения, художествена стенопис, моделиране и др ?️ Тези четки с добър избор на 3 размера, ??нашата колекция от четки предлага най-честият избор от размери за очна линия, независимо от това, пускайте ли малките детайли или по-големи петна, нашата четка е достатъчно гъвкав, за да се справят с всяка задача.Идеален за създаване на изображения с отблизо и подробно.Описание Широко приложение : подходящ за живопис с маслени, акрилни, акварельной, художествената живопис, colorization лице, картинки, обяснения, художествена стенопис, модели и т., Особености - Информация за цвят : както е показано на фигурата.- Информация за материала : Дърво.- Информация за размера 000 : 0,8 cm (дължина на коса); 0,1 см (ширина коса).- Информация за размера 00 : 0,9 см. (дължина на коса); 0,15 см (ширина коса).- Информация за размер 0 : 1,0 см (дължина на коса); 0,18 см (ширина коса).- За да почистите с четка, просто да ги натопи под топла вода, за да отмие боя.

Други функции

Най-добри сделки