.

.

Cabilock 2 Комплекта 40 бр. Безшевни Куки Без гвоздеи, Куки За съхранение, Стенни Куки за дрехи, Стенни Закачалки, Без Гвоздеи, Куки за закачалки за антре, монтиран на Стен?

Cabilock 2 Комплекта 40 бр. Безшевни Куки Без гвоздеи, Куки За съхранение, Стенни Куки за дрехи, Стенни Закачалки, Без Гвоздеи,

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

БЕЗШЕВНИ КУКИ ЗА ДРАСКОТИНИ - устойчиви на окисление, могат да бъдат безопасниКУКИ за ЗАКАЧАЛКИ - куки, самозалепващи, така че те няма да навредят на вашата стена, врата и на други места.КУКИ за захващане на ПАЛТО - Лепило куки с носеща способност могат да задържат ключове, чанти, малки предмети, кука за дрехи, закачалки в банята - Устойчиви на окисляване и предотвратява му, може да бъде безопасно.ПЛАСТМАСОВИ СТЕННИ КУКИ - Лепкава Стена куки Нержавеющие куки могат да се намират във влажна среда, много.Кръст Бод Пакет включва 2 х Набор от куки 40 бр. Характеристики -Материал : Пластмаса Закачалка за баня Кука. - Без пробиване, може да бъде прикрепен към банята, за врата и друга гладка стена с монтиране на закачалка за дрехи. - Лепило куки с висока носеща способност могат да задържат ключове, чанти, малки предмети и т. - Дъговидна конструкция не позволява лесно да се надраска, дрехи, чаршафи и т. - Да отвърне на удара и да предотврати окисляването, може да се използва безопасно на куката за кърпи за ръце. - дизайн, те могат да се адаптират към влажна среда, например за монтиране на крючкам за баня.Описание на продукта Кука за хавлиени кърпи / хавлии Това е набор от клеящихся куки, които са изработени от материали, устойчиви и практични.Стенен куки Без пробиване, могат да бъдат прикрепени към банята, за вратата и още равномерен гладки стени.самозалепващи куки Самозалепващи куки с висока носеща способност могат да задържат ключове, чанти, малки предмети и т.

Други функции

Най-добри сделки