.

.

ZENSTORE Комплект за бродерия за начинаещи с 3 Пластмасови обръча и 3 Комплекта Инструменти за бродерия и Инструкции, Комплекти за Бродерия Бод за Начинаещи, за възраст?

ZENSTORE Комплект за бродерия за начинаещи с 3 Пластмасови обръча и 3 Комплекта Инструменти за бродерия и Инструкции, Комплекти за Бродерия

BGN 7.90

Брой продукти
На склад

[Комплект за началото на бродиране] В този комплект са включени 3 пластмасови пяльца за бродиране от 7,8 инча (20 см), 3 кърпички за бродиране с модел, 6 игли за бродерия, 1 ножица за шиене, 1 нитевдеватель, 1 изкормвача шевове, достатъчно цветни конци и инструкции на английски език за начинаещи [Красиви флорални мотиви] Комплекти за бродерия на кръстат бод за начинаещи съдържат щампован схема за бродерия, с живи растения и цветя, което ги прави идеален набор за ръчна бродерия за обучение рукоделию и освежаване умения. [Ценен комплект за бродиране] Този комплект за бродиране е идеален както за начинаещи, така и за възрастни, тъй като в него е достатъчно консумативи за бродиране и стъпка по стъпка ръководство.Този красив комплект за бродерия с цветя модел е колкото сложен, толкова и прост дизайн. [Регулируема пяльца за бродиране] Пяльца за бродиране снабдени регулировочным винт, който при необходимост може да се засилят, за да тъканта остава същата гъста, като на барабан.Готов плат за бродиране може лесно да вмъкнете в пяльцы за бродиране, както и да направи някои отлични калъфи за възглавници, квадрати за одеяла и всяка друга идея бродерия, която желаете. [Идея бижу и подарък] този комплект за бродерия за деца могат да придадат на вашето домашно декора повече художествен колорит.Това е идеалното занимание между родители и деца, за развитие на поддържащи връзки.Когато вие седнете на работа над своите прекрасни шедьовър ръчно изработени, ще опитам спокойно и лишено от стрес състояние на ума, което, несъмнено, ще ви помогне да повдигнете настроението си и да възвърне усещането за вътрешен мир. Водорастворимая печат, не докосвайте вода преди и по време на бродиране, за да се избегне изчезването на следи. Игла за бродиране опаковани тъкани.Моля, проверете внимателно, преди да се пристъпи към бродерия. След приключване на бродерия модели може да се измие.Започнете ново хоби не трябва да бъде трудна задача, когато имате нашия комплект за бродиране!Комплекти за бродерия Zen Store за деца и възрастни, специално разработени за начинаещи, с предварително отпечатани рисунки и видими дупки за шевове, които улесняват свличане на игли.Освен това, този комплект за бродерия за начинаещи идва с трайно пластмасово пяльцем за бродиране — по-надежден от бамбук пяльц, — и регулируем винт за плътно прилепване тъкан.

Други функции

Най-добри сделки