.

.

Подаръци от майка на дъщеря и син за деца, рамка за снимка за майки с двустранно дисплей 4x6 Снимка с отложено във формата Топло Сърце за Наскоро мама, Подаръци майка ?

Подаръци от майка на дъщеря и син за деца, рамка за снимка за майки с двустранно дисплей 4x6 Снимка с отложено във формата

BGN 14.39

Брой продукти
На склад

【Подаръци за татко】 Ако не ви харесва много да споделят чувствата си с татко, даде му дървена рамка за снимки, която ще му покаже колко много го е грижаИ хубаво кръгло бижу с разположени думи за окачване освен рамки за снимки. -"Любовта между Баща и дъщеря е вечна"." Това със сигурност ще стоплят сърцето му. 【Уникален въртящ се на двустранен дизайн】 Въртяща се рамка за снимки с размер 2 елемента 4 "x 6"", ви позволява свободно да се върти на 360 °.Прозрачен защитен акрилен лист не само запазва вашите снимки, но и им придава полиран външен вид. 【Идеална идея за подарък и изискан Начало Декор】Дървена рамка за снимки с атрактивен завършек от дървесни влакна може да се превърне в подарък за рожден ден, годишнини, Ден на бащата-подарък нов татко, Ден на благодарността, Коледа.И би могъл да се постави на нощното шкафче, офис бюро, рафт като фантастичен декор за дома. 【За бащите или дъщери】Неподвластная време идея за подарък на баща ми от дъщеря му или сантиментален подарък, напомнящ на дъщеря си, че тя винаги ще бъде папиной малко момиче!. 【Гаранция за 100% 】 Моля, повдигна защитен филм с повърхност, преди да използвате.Ако не сте доволни от нашата рамка за снимки, ние ще се радваме да го замени или да ви върне парите в пълен размер. 【Подаръци за татко】 Ако не ви харесва много да споделят чувствата си с татко, даде му дървена рамка за снимки, която ще му покаже колко много го е грижа.И хубаво кръгло бижу с разположени думи за окачване освен рамки за снимки. -"Любовта между Баща и дъщеря е вечна"." Това със сигурност ще стоплят сърцето му. 【Уникален въртящ се на двустранен дизайн】 Въртяща се рамка за снимки с размер 2 елемента 4 "x 6"", ви позволява свободно да се върти на 360 °.Прозрачен защитен акрилен лист не само запазва вашите снимки, но и им придава полиран външен вид. 【Идеална идея за подарък и изискан Начало Декор】Дървена рамка за снимки с атрактивен завършек от дървесни влакна може да се превърне в подарък за рожден ден, годишнини, Ден на бащата-подарък нов татко, Ден на благодарността, Коледа.И би могъл да се постави на нощното шкафче, офис бюро, рафт като фантастичен декор за дома. 【За бащите или дъщери】Неподвластная време идея за подарък на баща ми от дъщеря му или сантиментален подарък, напомнящ на дъщеря си, че тя винаги ще бъде папиной малко момиче!.

Други функции

Най-добри сделки