.

.

Игри за младоженци, Игри за сватбени партита, (Че имате на телефона), Украси за младоженци, Подарък – 30 Картички в комплект (Suit012)

Игри за младоженци, Игри за сватбени партита, (Че имате на телефона), Украси за младоженци, Подарък – 30 Картички в комплект (Suit012)

BGN 4.28

Брой продукти
На склад

1) Размер : Игрова карта с размер 5 "x7", гарантираща, че в картата ще има достатъчно място за запис 2) Количество : 30 игрални карти в опаковка, тя може да отговаря на нуждите на вашето парти до 30 души, идеален за следващата важно събитие. 3) Материал : Изработен е от картон с дебелина 300 гр, достатъчно солидна за писма, дигитален цветен печат, всеки детайл на пощенска картичка ще бъде представена перфектно. 4) При нас в книжарницата се предлага от няколко дизайни слот карти за душата на булката, трябва да се изчака един, подходящи за вашия вкус, отиди и вземи го, създайте своя уникален душ за младоженци, сватба, парти по повод ангажименти !!!. 1) Размер : Игрова карта с размер 5 "x7", гарантираща, че в картата ще има достатъчно място за запис. 2) Количество : 30 игрални карти в опаковка, тя може да отговаря на нуждите на вашето парти до 30 души, идеален за следващата важно събитие. 3) Материал : Изработен е от картон с дебелина 300 гр, достатъчно солидна за писма, дигитален цветен печат, всеки детайл на пощенска картичка ще бъде представена перфектно. 4) При нас в книжарницата се предлага от няколко дизайни слот карти за душата на булката, трябва да се изчака един, подходящи за вашия вкус, отиди и вземи го, създайте своя уникален душ за младоженци, сватба, парти по повод ангажименти !!!. 1) Размер : Игрова карта с размер 5 "x7", гарантираща, че в картата ще има достатъчно място за запис. 2) Количество : 30 игрални карти в опаковка, тя може да отговаря на нуждите на вашето парти до 30 души, идеален за следващата важно събитие. 3) Материал : Изработен е от картон с дебелина 300 гр, достатъчно солидна за писма, дигитален цветен печат, всеки детайл на пощенска картичка ще бъде представена перфектно. 4) При нас в книжарницата се предлага от няколко дизайни слот карти за душата на булката, трябва да се изчака един, подходящи за вашия вкус, отиди и вземи го, създайте своя уникален душ за младоженци, сватба, парти по повод ангажименти !!!.

Други функции

Най-добри сделки