.

.

Tofficu 18 бр. прозрачни Защитни кътове за Маса, Защитни елементи за Мебели, Ъглови Защитни Елементи за Мебели, Защитни елементи, за да Краища на Масата, Защита на Деца, З?

Tofficu 18 бр. прозрачни Защитни кътове за Маса, Защитни елементи за Мебели, Ъглови Защитни Елементи за Мебели, Защитни елементи,

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

Защитни капаци за ъглови мебели : опростен дизайн и красота, при вас и на вашето бебе да бъде добро настроениеВие ще получите 10шт 30-мм прозрачни ъглови факт форма на топка и 8шт факт във формата на сърце.Защитно ъглова защита : Нашата е напълно прозрачен защитен филм е част от обзавеждането, запазвайки първоначалния си вид.Моля, материал PVC е по-гъвкав и предоставя на нередности по ъглите, което намалява вероятността от нараняване.Залепваща лента за стъклен плот : Сгъсти дизайн, може да приклеиваться до работното място, мебели, на такова място, като стена, до сблъсък с дете.Защитен ъгъл : опростен дизайн креативен и красив, че на вас и вашето бебе да бъде добро настроение.Защитени от деца кътчета на масата : Сгъсти дизайн, може приклеиваться до работното място, мебели, на такова място, като стена, до сблъсък на вашето дете.Защитни капаци за ъглови мебели : опростен дизайн и красота, при вас и на вашето бебе да бъде добро настроение.Вие ще получите 10шт 30-мм прозрачни ъглови факт форма на топка и 8шт факт във формата на сърце.Защитно ъглова защита : Нашата е напълно прозрачен защитен филм е част от обзавеждането, запазвайки първоначалния си вид.Моля, материал PVC е по-гъвкав и предоставя на нередности по ъглите, което намалява вероятността от нараняване.Залепваща лента за стъклен плот : Сгъсти дизайн, може да приклеиваться до работното място, мебели, на такова място, като стена, до сблъсък с дете.Защитен ъгъл : опростен дизайн креативен и красив, че на вас и вашето бебе да бъде добро настроение.Защитени от деца кътчета на масата : Сгъсти дизайн, може приклеиваться до работното място, мебели, на такова място, като стена, до сблъсък на вашето дете.Пратката включва 10x30 мм прозрачни мъниста във формата на 8x прозрачни сърцата Характеристики - Цвят : Прозрачни защитни кътове за безопасност на детето. - Размер : около 3,3x2,5x2 виж /1,3x0,98x0 ъглов протектор. - Материал : защитни ъгли от PVC за деца. -Може би за дърво, стъкло, алуминиеви сплави, керамични плочки, мрамор, метал, цимент и т., имат ръбове и ъгли на мебели и предмети за бита, детски ъгъл протектор. - Защита на околната среда, евтин, гладка, красива, по-безопасна, устойчива и гладка повърхност, а също така и красива и аккуратная, за да се слее с вашия кът за защита на вашите мебели.

Други функции

Най-добри сделки