.

.

За опесъчаване шкурка подобно на гъба, Четка 180 ММ Стенни Опесъчаване Площадка шкурка Шлайфане Кръг С шкурка Пневматична Машина за Опесъчаване Машина Наждачный Ди?

За опесъчаване шкурка подобно на гъба, Четка 180 ММ Стенни Опесъчаване Площадка шкурка Шлайфане Кръг С шкурка Пневматична Машина за Опесъчаване

BGN 20.81

Брой продукти
На склад

Материал : като основен материал се използва гъба с висока плътност, която притежава отлична еластичност, силна пластичност и лесно рвущаяся Подобряване на ефективността на работа.Размерът на тампона : 7 инча (180 мм). Дебелина : 17 мм Материал : като основен материал се използва гъба с висока плътност, която притежава отлична еластичност, силна пластичност и лесно рвущаяся. Подобряване на ефективността на работа.Размерът на тампона : 7 инча (180 мм). Дебелина : 17 ММ.It разполага с широка гама от приложения, като дърво, камък, лакирани и огледално покритие, например, шкурка за полиране на фарове.Широко се използва в различни станове за шлайфане на метални и неметални материали със сложна корозия на повърхността и случаен орбитата.Размер на полагане : 7 инча (180 мм) Брой дупки : 8толщина : 17 мм Цвят : черен (както е показано) функция : Изработен е от висококачествени материали, здрав и практичен, осигурява защита на околната среда, устойчивост на износване, устойчивост на корозия и дълъг експлоатационен живот.Лесна инсталация Подходящ за въздушно wheelhead машини, кука отпред може да се използва за различни изделия от вълна, като вълна дискова шкурка, вълнена гъба, на обратната страна, вълнен тампон, напоен с обратна страна. Подходящ за пръскане, мебелната промишленост, производство на ламарина, автомобилостроенето, пиано, безпилотен самолет на китара фабрика, производствена линия и в други области.В комплекта са включени : 1 мат.

Други функции

Най-добри сделки