.

.

Луксозен Мъжки Перука Къса Черна Директен Средната Част, Синтетични Косми, за Мъже, Ежедневни Перуки за Cosplay, Вечерни Перуки, Шапка (Черна)

Луксозен Мъжки Перука Къса Черна Директен Средната Част, Синтетични Косми, за Мъже, Ежедневни Перуки за Cosplay, Вечерни Перуки, Шапка (Черна)

BGN 10.66

Брой продукти
На склад

Изработен е от висококачествени влакна, на допир не се различава от тези косата, не е нетоксичен, без мирис, дишащ, удобен, хипоалергичен, моющийся и неизменяемыйМодната перука, много красива многопластова лохматка, естествен външен вид и спортно усещане.Един размер подходящ за всички кръгове на главата.Калъф за перука е оборудван с регулируема плъзгаща ключалка, която лесно се оттегли.Високо качество на коса от синтетични влакна, класически модерен коса за ежедневна употреба, cosplay, танци или вечерни партита.Това изглежда по-естествено и може да ви помогне да създадете собствен стил за Хелоуин, тематични партита, сватби, танцови партита, Коледа и други случаи.Материал : висококачествена термостойкое синтетично влакно Прическа : Къса черни перуки за жени.Ще изглежда много сладък и очарователен начин, подходящ за всеки повод Текстура : естествена гладка Характеристики : Мека на допир, не е лесно спутывается, изглежда естествено, като истински коса. Въпроси и отговори 1 : Мога ли да завить или отрежа перуки? Отговорът е Да.Можете да промените прическата си с помощта на ножица или маша (при температура по-ниска от 160 градуса по Целзий), но не можете да направите къдрене (на апарат) или боя.Въпроси и отговори 2 : Мога ли да се измие перуки? Отговорът е Да.Просто трябва малко мек шампоан и балсам за коса, след това измийте с топла вода.След това поставете в плоска кърпа и ги оставете да изсъхне по естествен път.Полезни съвети : 1. Всички перуки, направени от синтетични косми трябва да има минимална загуба и спутывание, че е нормално. Понякога цвят може да се различават леко от снимките, поради настройките на цветовете на вашия монитор на компютъра или по други причини.

Други функции

Най-добри сделки