.

.

Безжична Ръчен Мини Автомобилна Прахосмукачка с висока всасыванием, Безжичен Лека Прахосмукачка с всасыванием 10000 РА за дома и автомобила (доставя се с батерия)-Че?

Безжична Ръчен Мини Автомобилна Прахосмукачка с висока всасыванием, Безжичен Лека Прахосмукачка с всасыванием 10000 РА за

BGN 15.09

Брой продукти
На склад

[Бързо зареждане на]-Благодарение на най-новата технология за бързо зареждане и перезаряжаемым батареям последното поколение на този мини-прахосмукачка може да бъде напълно заредена за 2,5-3 часа и да работи около 20 минути (време на работа може да варира в зависимост от натоварването на почистване Този мощен прахосмукачка е снабден с защита от прегряване, защита от пренапрежение, претоварване на работен ток и късо съединение. [Лесен за почистване] - Нашият авто прахосмукачка е оборудвана прозрачен колектор на прах с голям капацитет на пълнене и 0,1 л. Демонтаж на един бутон и бърз отменя отпадъци са удобни за следващата прибиране на реколтата.Той идва с двухслойным миещ се филтър Haipa, който поддържа мокро и сухо използване и увеличава трайността на ефективен прах за събиране. [Безжична прахосмукачка]-Този портативен ръчен авто прахосмукачка не изисква връзка с мрежата и позволява чисто навсякъде, включително и на трудно достъпните кътчета.Той също е снабден с ярък led подсветка, която може да ви осигури лесно почистване на тъмно. [Прахосмукачка и въздушна парцал 2-в-1]-В допълнение към съвременни технологии обдува и усвояването 2-в-1, този автомобил прахосмукачка е много полезна за вас.Той може не само засмукване на прах, но и да се разкарам от нея.това е достатъчно, за да отговори на вашите нужди за почистване на прах, отломки, пясък, козината на домашни любимци и някои трудноочищаемых остатъци в колата или у дома. [БЕЗЖИЧНА и преносим]- Този на ръчната прахосмукачка не изисква връзка с мрежата и не доставя неудобството, което ви осигурява по-голямо удобство при почистване.Лесна и безжична конструкция на този ръчната прахосмукачка позволява свободно да се движат из залата за почистване на стълби, кухни, кола или трудно достъпни ъгли.Включени в комплекта компоненти : Адаптер Тип на филтъра : Пенопластовый Цвят : Бял, черен.

Други функции

Най-добри сделки