.

.

Гъба за миене на съдове, 3шт в памучна кърпа за миене на съдове от дървесна маса, Гъба за миене на съдове в кухнята и битовата химия, добре попива влагата и лесно изсъ?

Гъба за миене на съдове, 3шт в памучна кърпа за миене на съдове от дървесна маса, Гъба за миене на съдове в кухнята и битовата химия,

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

Гъба за миене на чинии от масата здрава и трайна, и не поцарапает повърхност на съдоветеТекстурата е мека, еластична, не е нарисувана с маслени бои, лесен за почистване и не се деформират.Добро водопоглъщаемост, силна дезактивирующая способност, бързо премахва мазни петна с прибори, тенджери и котлони.Може да се образува богата пяна, притежава висока почистване на способността си да пречиства масло и петна, които трудно отстирать.Удебелена гъба, подходяща за кухня, хладилник, диван, чаено сервиза, мебели и т., Гъба за миене на чинии от масата здрава и трайна, и не поцарапает повърхност на съдовете.Текстурата е мека, еластична, не е нарисувана с маслени бои, лесен за почистване и не се деформират.Добро водопоглъщаемост, силна дезактивирующая способност, бързо премахва мазни петна с прибори, тенджери и котлони.Може да се образува богата пяна, притежава висока почистване на способността си да пречиства масло и петна, които трудно отстирать.Удебелена гъба, подходяща за кухня, хладилник, диван, чаено сервиза, мебели и т. Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Гъба за почистване Материал : целлюлозная губкацвет : жълт Фигура : монофонични цветфункция : водопоглъщаемост Тегло : прибл. 99 г/3,5 грама размери на продукта : прибл. 2,5x7x11 см/1,0x2,8x4,3 инча пакет включва : 3 х гъба за почистване Забележка : 1. Допуска се отклонение 0-1 инч от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Други функции

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Cleaning Sponge
Material:
Cellulose Sponge
Color:
Yellow
Pattern:
Plain Color
Function:
Water Absorption
Weight:
Approx. 99g / 3.5oz
Product Size:
Approx. 2.5x7x11cm / 1.0x2.8x4.3in
Package List:
3 x Cleaning Sponge Note
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
Най-добри сделки