.

.

Малка масичка за кафе BEWISHOME Шестиугольной форма с Отворен Място за Съхранение, Многофункционална Масичка с Граненой Плот, Модерен Шкаф от Дърво Кафяв цвят за Всеки?

Малка масичка за кафе BEWISHOME Шестиугольной форма с Отворен Място за Съхранение, Многофункционална Масичка с Граненой Плот, Модерен

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

Материал и размери : Този масичка за кафе изцяло е изработен от дърво с висококачествени плочи от МДФ, които се различават по якост и стабилностРазмери при хоризонтално разположение : 21,46"(Д) x 24,8" (Ш) x 13,78" (В). Размери при вертикално поставяне : 13,78" (Д) x 24,8" (Ш) x 21,46" (В). Моля, обърнете се към изображението за повече информация.Стилен hexagonal дизайн : Тази масичка за кафе е с много стилен дизайн, с шестиугольной плот с форма на диамант.Средната страна представлява затворено пространство, от една страна и открито пространство на друга страна, да, в стаята си, не е суха и скучна.И което е сигурно, е това, че вие завоюете възхищението на посетителите. Универсално използване : когато този масичка за кафе е разположен хоризонтално, можете да го инсталирате на вашия хол като журнального маса.Изненадващо, но той също така може да поставите вертикално, така че да можете да го поставите в близост до с мека мебел като приставного маса или до леглото като нощни шкафчета.Уютен спътник за вашия дом : Представете си, че наближава студената зима.Седите на дивана или на пода, преди кафяв шестиугольным масичка за кафе с димяща чаша кафе, близо до кафе е книга, тази картина трябва да бъде толкова топла!.Инсталиране и застраховка : Всички аксесоари и инструменти за монтаж са включени в комплекта.След покупката си вие ще получите нашата застраховка : безплатно възстановяване в рамките на 30 дни и двугодишна гаранция за качество.Нашата цел-вашето удовлетворение е, ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас.Стилна масичка за кафе шестиугольной форма.Разполага с два вътрешни място за съхранение.Може да бъде поставен хоризонтално и вертикално, като на трансформация.Съдържание на пакета : . 1 х масичка за кафе. 1 х чанта за аксесоари.

Други функции

Color:
Brown
Най-добри сделки