.

.

Пощенски пакети Famagic Поли, Пакети за доставка размера на 200шт 10x13 инча, Луксозни Опаковки, Опаковки за Малкия бизнес, Непромокаеми Пощенски Пликове за дрехи, Самозак?

Пощенски пакети Famagic Поли, Пакети за доставка размера на 200шт 10x13 инча, Луксозни Опаковки, Опаковки за Малкия бизнес, Непромокаеми Пощенски

BGN 10.19

Брой продукти
На склад

【Размер на поли-пощенски кутии】 Полезен размер : 10x13 инча, 200 бр Поли-пощенски кутии Famagic - това е надеждно решение за доставка, осигуряваща безопасността на стоките и, освен това, което предоставя повече цветови варианти, за да отговори на разнообразните изисквания на клиентите.Изключителен цвят и мекота на допир опаковки за доставка може да се направи дълбоко впечатление на вашите клиенти.Тези поли-програми за електронна поща, се прилагат за търговска и нетърговска употреба. 【Разрывостойкие и непромокаеми найлонови торбички за пощенски пратки】 Изработени от висококачествен найлонов плик материали, найлонови торбички за пощенски пратки са силни и трайни.Транспортировочные пакети устойчиви на разкъсване, надеждно предпазва вашия продукт от порвания по време на транспортиране, и е водоустойчив, предотвратяване на отсыревание на вашия продукт. 【Пълнозърнести транспортни чанти】В трайни пластмасови кутии с вградени сервизен пакет и лента, което значително повишава ефективността на вашата опаковка.А сива подплата найлонови торбички mailers може да повиши неприкосновеността на личния живот на продукта.Освен това, тези пликове за доставка, устойчиви на вскрытию благодарение на трайно клею, че намалява риска от кражба на стоката. 【Найлонови пощенски пакети без подплата】 Само за нехрупких стоки.Найлонови пощенски пакети без подплата, подходящи за производство на дрехи, одеяла, шалове.Можете лесно да пиша или стик пощенски етикети върху повърхността на пощенски пликове. 【Икономични варианти на пощенски пакети】Найлонови торбички Famagic също са достъпни вариант на опаковката е за сметка на отказ от скъпите кутии за опаковане и лепенката.Тези транспортировочные пакети имат по-ниско ниво на загуби благодарение на висококачествена поли-материали.Леки найлонови пощенски пакети могат надеждно да защитите стока без увеличаване на разходите за доставка, по този начин намаляване на броя на вземания, и увеличаване на приходите си.Директен мейлинг Famagic поли също помагат да се създаде имидж на марката в съзнанието на потребителите. 【Размер на поли-пощенски кутии】 Полезен размер : 10x13 инча, 200 бр. Поли-пощенски кутии Famagic - това е надеждно решение за доставка, осигуряваща безопасността на стоките и, освен това, което предоставя повече цветови варианти, за да отговори на разнообразните изисквания на клиентите.Изключителен цвят и мекота на допир опаковки за доставка може да се направи дълбоко впечатление на вашите клиенти.Тези поли-програми за електронна поща, се прилагат за търговска и нетърговска употреба. 【Разрывостойкие и непромокаеми найлонови торбички за пощенски пратки】 Изработени от висококачествен найлонов плик материали, найлонови торбички за пощенски пратки са силни и трайни.

Други функции

Най-добри сделки