.

.

50 Опаковки филтър за боя (размер кофи 5 литра) - за Еднократна употреба ръкавни филтри с фина решетка 200 микрона, с еластична горна дупка - Идеален филтърни торбички з?

50 Опаковки филтър за боя (размер кофи 5 литра) - за Еднократна употреба ръкавни филтри с фина решетка 200 микрона, с еластична

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

Количеството опаковки 50 броя - Сравни нашата цена за опаковка, и Вие бързо ще разберете, че най-добрата цена, която никъде другаде няма да намерите! 5-галлонные с еластична дупка - Нашите опаковки за бои имат лесен за използване еластично дупка, която е съвместима с всички 5-галлонными кофи за боя. Филтър 200 микрона - е Предназначен за филтриране на цялата прах, отломки, на люспи, на бучки и всякакви други замърсявания.Предотвратява запушването краскопульта - осигурява равномерно пръскане на боя, което помага за извършване на работа по-бързо и по-ефективно!.Количеството опаковки 50 броя - Сравни нашата цена за опаковка, и Вие бързо ще разберете, че най-добрата цена, която никъде другаде няма да намерите!. 5-галлонные с еластична дупка - Нашите опаковки за бои имат лесен за използване еластично дупка, която е съвместима с всички 5-галлонными кофи за боя. Филтър 200 микрона - е Предназначен за филтриране на цялата прах, отломки, на люспи, на бучки и всякакви други замърсявания.Предотвратява запушването краскопульта - осигурява равномерно пръскане на боя, което помага за извършване на работа по-бързо и по-ефективно!.

Други функции

Най-добри сделки