.

.

Многофункционална мелница Maisseide 2,17 инча, 2 броя, Портативно-Ръчно, От стоманена сплав Плюс high-performance пластмаса (Древесное зърно 02)

Многофункционална мелница Maisseide 2,17 инча, 2 броя, Портативно-Ръчно, От стоманена сплав Плюс high-performance пластмаса (Древесное

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

★ 【КЛАСИЧЕСКИ дизайн】 Вдъхновен от натурално дърво, лесен и модерен, симпатичен ★ 【 ОСТРИ зъбите са】 Лидице плоча има по-остра сила, а 45 остри зъби в формата си правят шлифоване на по-последователно и плавно. ★ 【ЛЕСНА УПОТРЕБА 】 Магнитен капак намаляват разливане, с просто завъртане, можете лесно се смила. ★ 【 Лесно почистване】 двуслойни дизайн, лесно се обработва, водоустойчив материал, можете директно да се измие с вода. ★ 【Е ПОДХОДЯЩ за всички】 На избор на всеки мъж, жена и момиче, малък и удобен за переноске, можете да го сложите в джоба или в чантата си. ★ 【КЛАСИЧЕСКИ дизайн】 Вдъхновен от натурално дърво, лесен и модерен, симпатичен. ★ 【 ОСТРИ зъбите са】 Лидице плоча има по-остра сила, а 45 остри зъби в формата си правят шлифоване на по-последователно и плавно. ★ 【ЛЕСНА УПОТРЕБА 】 Магнитен капак намаляват разливане, с просто завъртане, можете лесно се смила. ★ 【 Лесно почистване】 двуслойни дизайн, лесно се обработва, водоустойчив материал, можете директно да се измие с вода. ★ 【Е ПОДХОДЯЩ за всички】 На избор на всеки мъж, жена и момиче, малък и удобен за переноске, можете да го сложите в джоба или в чантата си.Maisseide мелница Дългосрочен фокус на проектирането производство на машини с богат дизайн и гаранция за качество на производството, за да предоставят на хората по-добър опит с шлифовальными машини Създаване на евтини и трайни и рентабилни продукти Нашите шлифовъчни машини могат да се адаптира към всички видове шлайфане.НАСЛАДЕТЕ се на ПРЕВЪЗХОДНО ПОДОБРЕНИ ОСТРИЕТА Тези уникално проектирани, са разположени подобрени нож е толкова остър, че ще бъде шлифован бързо и ефективно.Само с няколко плавни завои ще бъде шлифован с отлични резултати.МОЩНА МАГНИТНА КАПАЧКА Нашата мелачка има здрава магнитна капачка, която осигурява защита и предпазва от разливане.Силен магнит здраво държи капака на място, дори ако встряхнете си или перевернете с главата надолу.Лесно се обърне с приятен звук.КАЧЕСТВОТО И ТРАЙНОСТТА на Висококачествени продукти осигурява оптимална производителност и дълготрайност.Благодарение на неговото качество и компактния си дизайн туристи ще останат остри и лесно ще се ползват, лесни за почистване и да носят със себе си дълги години.Нашите продукти са разработени от екип от художници и дизайнери, и на всеки продукт е специален, произведение на изкуството.

Други функции

Най-добри сделки