.

.

Hemoton Сливная Кошница с Плодове Корита Мивка, Сушилни за Съдове, Прибори от Неръждаема Стомана, Филтър за Мивка Мат За сушене на Зеленчуци Кошница За Миене на Съдове ?

Hemoton Сливная Кошница с Плодове Корита Мивка, Сушилни за Съдове, Прибори от Неръждаема Стомана, Филтър за Мивка Мат За сушене

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Тава за трапезно сребро в выдвижном кутия : Въпреки простотата на дизайна, той е много практичен при употребаКошница за дрехи в гардероба : Направена от материал от неръждаема стомана, който има добра издръжливост, може директно да влизат в контакт с храните.Поставка за инструменти : Тя може да се използва като водосточни кошници за съдове, плодове и зеленчуци.Тава за зеленчуци : Избраният от вас материал, който лесно се деформират или почивка в рамките на срока на експлоатация.Тава за подаване продукти : кухненски стойка от сушильной дъски Отлично качество на изработка на нашите продукти ще ви осигури приятни впечатления от употреба.Списък на пакетите 1 x кошница за източване Характеристики -Цвят : сребрист кошница за мивка за съдове -Материал : Неръждаема стомана сушилня за съдове от неръждаема стомана-Размер : около 31.84 X1 сливи за мивки. - Сигурен и изключително практични за измиване на продукти конструкция с множество дупки, за по-добро почистване и по-ефективно изсушаване на чинии на мивката. - Кошница за сушене от неръждаема стомана с капацитет купа, като лъжици, вилици и пръчици за хранене, контейнер за измиване на плодове. - Той е предназначен за филтриране, слива, измиване и изплакване чекмедже организатор на кухненски прибори. - С фина обработка, не е лесно да се износва, много практични за използване пръчици за хранене от неръждаема стомана. - Изработен от материал от неръждаема стомана, с добра издръжливост и затвердеванием, може директно да се докосват с кошница за източване на хранителни продукти.Описаниетоваров Тава за източване на Прост и удобен за употреба.органайзер за кухненски аксесоари Благодарение вкара дизайн позволява на водата бързо се стича през повърхността му.органайзер за чекмеджетата, за съдове Може да се използва и като кошница за съдове, плодове и зеленчуци.Кошница за пръчици за хранене, Изработен от висококачествена неръждаема стомана и трайни за използване.Кошница за филтриране - хубавото кухненско приспособление за своя употреба.

Други функции

Най-добри сделки