.

.

1БР Регулируема Розова Гира за Фитнес, Водна Барабани, Фитнес за отслабване в Салона, Женски Комплексни (Цвят: Розов 2 кг)

1БР Регулируема Розова Гира за Фитнес, Водна Барабани, Фитнес за отслабване в Салона, Женски Комплексни (Цвят: Розов 2 кг)

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

-Инструмент за йога преносим малък инструмент за фитнес тренировка с тежести -Регулируема тегло, е съвсем нов продукт. -Преносим стил, удобен за пътуване и переноске. Висококачествени материали, издръжливи и дълготрайни, както и различни цветове. -Много е безопасна за употреба, няма да навреди тяло и пода. -Инструмент за йога преносим малък инструмент за фитнес тренировка с тежести. -Регулируема тегло, е съвсем нов продукт. -Преносим стил, удобен за пътуване и переноске. Висококачествени материали, издръжливи и дълготрайни, както и различни цветове. -Много е безопасна за употреба, няма да навреди тяло и пода.Материал : чугунспецификации : Мат гира е Подходящ за всички-жени, деца, хора на средна и в напреднала възраст могат да използват гири Характеристики : Тъй като повърхността е покрита с пластмаса, показатели за безопасност по естествен начин се покачват, а също така липсва удар за пода, и няма последици от падането на дъмбели на пода.Моля, обърнете внимание : 1. Моля, се допуска отклонение 1-3,0 mm-за ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да купите. Поради различни дисплеи може да има малки разлики в цветовете на продуктите.Надяваме се, че ще можете да ги разберете. Моля, оставете ни съобщение, ако откриете някакви проблеми с нашия продукт, и ние ще се радваме да реши проблема за вас.Дръжки на бара с плъзгане обработката не е лесно да се откаже и да се нарани.Трайни двойни застрахователни винтове не ще отслабнат, ако не освободят и не стабилизируете статистическа плоча, много здраво.Отлично и практично допълнение за фитнес, на изграждане на мускулна маса и изгаряне на мазнините в домашни условия.Греди също са трайни и издръжливи, са в състояние без никакви проблеми, издържа тегло на плочите.Списък с пакети : 1 * Гира (единично).

Други функции

Най-добри сделки