.

.

Рамки за съхранение на перални машини BKGDO Подова Поставка над Тоалетна, Рафт за миене на съдове с Подсилена греда, Рафт за миене на съдове От неръждаема Стомана, пол?

Рамки за съхранение на перални машини BKGDO Подова Поставка над Тоалетна, Рафт за миене на съдове с Подсилена греда, Рафт за миене на

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

1, Материал : Изработен е от неръждаема стомана, метална рамка здрав, не е лесно ръжда, метален материал, лесен за почистване 2, Здрав багажник за съхранение в банята : по-голям капацитет ви позволява свободно да съхранявате малки мивки, тоалетни, висящи кърпи, чорапи и други малки предмети. 3, Използването на : напълно използвайте пространството над перална машина и тоалетна, подходящо за бани, тераси, семейна употреба, приятелска подарък, Wgift, декорация на интериора. 4, Оригинално място за съхранение на : Рафтове за баня и заема много малко място и осигурява достатъчно пространство за съхранение. 5, Лесно се : Водоустойчив, лесен за почистване, не е лесно ръжда, мощен, запазва елементи сухи и да има достатъчен капацитет за съхранение. 1, Материал : Изработен е от неръждаема стомана, метална рамка здрав, не е лесно ръжда, метален материал, лесен за почистване. 2, Здрав багажник за съхранение в банята : по-голям капацитет ви позволява свободно да съхранявате малки мивки, тоалетни, висящи кърпи, чорапи и други малки предмети. 3, Използването на : напълно използвайте пространството над перална машина и тоалетна, подходящо за бани, тераси, семейна употреба, приятелска подарък, Wgift, декорация на интериора. 4, Оригинално място за съхранение на : Рафтове за баня и заема много малко място и осигурява достатъчно пространство за съхранение. 5, Лесно се : Водоустойчив, лесен за почистване, не е лесно ръжда, мощен, запазва елементи сухи и да има достатъчен капацитет за съхранение.Вашето удовлетворение е нашата Най-голяма амбиция.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. Стелажи се използват за съхранение на над пералня.Стелаж за съхранение на здрава и трайна, изработени от тръби от неръждаема стомана.Напълно използвайте пространството над пералня, подходящо за баня, тераси, домашно ползване, за приятелство, подаръци, вътрешни облицовки.Стил : Скандинавски стил, Начин на монтаж : Земя тип Популярни елементи : Малки и свежи Брой етажи : 1 етаж се продават само на закачалки за бельо, с изключение на други предмети, изобразени на снимката Опаковка в пакет : 1 Закачалка за дрехи Логика : Моля, обърнете внимание на следното : поради разлика в осветлението и начин на снимане цветът на продукта може да се различават малко.

Други функции

Най-добри сделки