.

.

Пълен набор от металообработващи машини - Комплект ротационен машини Yuelong с игли за смесване на Wireless Power 60 и комплекти, части за металообработващи машини за художни?

Пълен набор от металообработващи машини - Комплект ротационен машини Yuelong с игли за смесване на Wireless Power 60 и комплекти,

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

Какво ПОЛУЧАВАТЕ - Пълен комплект безжични машини съдържа : 1 бр въртящата се машина, 1 бр. безжичен източник на захранване, 60 бр. игла за касети, 200 бр. пластмасови опаковки за машини; 1 бр. самозалепваща се лента, 2 бр. ръкавици за еднократна употреба, 1 бр. изкуствена кожа, 1 бр. хартия за пренасяне, 1 бр. калъф за комплект.Този набор от металорежещи машини - най-добрият избор за начинаещи, така и художници.ОТЛИЧНА производителност-CNC фина обработка на алуминиеви сплави, изящна изработка за производство, оборудван с мощен двигател и подобрени система скоростна кутия, продължителна работа без прегряване, ниско ниво на шум.Завъртете ръкохватката, за да извлечете нейните, или регулиране на дълбочината на игла.Стабилна изходна мощност, налична за оцветяване и лигавицата.който може да отговори на нуждите на ежедневна фигурата на художника.Безжична източник на енергия - Безжичен източник на захранване и RCA осигурява ефективна работа, машинен комплект е много стабилна, много лек, удобен за переноске, лесен за работа, с вход RCA, който вертикално се поставя в дръжката.Кликнете два пъти на бутона за захранване, за да регулирате напрежението.И отобразите останал източник на захранване.Защита от късо съединение на изхода.Защита от зареждане с два входа.КАСЕТИ ПРЕМИУМ клас- Набор за производството на касети идва с 60 игли корпус от здравно PC материал.Иглата е изработена от стандартната медицинска неръждаема стомана, японски стандарт, с остри и спретнато подредени топчета.Уникалният дизайн на силиконовата мембрана позволява на иглата да бъде по-близо до върха на игла и подобрява стабилността, работоспособността и дълголетието, е съвместим с всички картриджными машини.ЗАДОВОЛЯВАНЕ на НУЖДИТЕ на МАРКАТА - Yuelong е професионален производител на оборудване, специализирана в проектиране, производство и продажба на продукти.Натрупвайки опит, ние непрекъснато обновяваме нашите продукти.Ако забележите някакви проблеми след получаване на пълния комплект оборудване, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние винаги ще ви осигури задоволително обслужване на клиенти.

Други функции

Най-добри сделки