.

.

Чайник Cabilock 1000 мл, чайникът с Подвижни приготвяне на чай, Дебели Чайник от Неръждаема Стомана, Защитен машина за заваряване на Котлона, Чайник за кафе, Цъфтят и Расс?

Чайник Cabilock 1000 мл, чайникът с Подвижни приготвяне на чай, Дебели Чайник от Неръждаема Стомана, Защитен машина за заваряване

BGN 11.26

Брой продукти
На склад

Подвижни, с вътрешен филтър от неръждаема стомана : идеален за хлабав или ароматизирани чайНе се притеснявайте за плаващи около валежи.Капака може да се използва самостоятелно, така и да има.Каната може да се претоплят директно в микровълнова фурна или на газова или електрическа печка, както и да се запари с гореща вода.Можете да затопли чай в микровълнова фурна, като по-бърз вариант.Изходната дупка кана за вода, плавен поток на водата, и водата ефективно да предотврати.Изработен от неръждаема стомана, той ще остане непокътната, дори ако веднага нальете в чайника кипяща вода.Материал от неръждаема стомана, здрав и издръжлив.Обемът е 1 л в зависимост от вашите нужди.Отличен за лична употреба или с 2-3 приятели.Насладете се на релаксираща чаша чай във втората половина на деня.Подробна информация за продукта : за 17,50 X16,50 X13,00 см/ 6,88 X6,48 X5,11 инча. Капацитет 1,0 л, 1000 мл. за плочи IH, газови и електрически печки.Подвижни, с вътрешен филтър от неръждаема стомана : идеален за хлабав или ароматизирани чай.Не се притеснявайте за плаващи около валежи.Капака може да се използва самостоятелно, така и да има.Каната може да се претоплят директно в микровълнова фурна или на газова или електрическа печка, както и да се запари с гореща вода.Можете да затопли чай в микровълнова фурна, като по-бърз вариант.Изходната дупка кана за вода, плавен поток на водата, и водата ефективно да предотврати.Изработен от неръждаема стомана, той ще остане непокътната, дори ако веднага нальете в чайника кипяща вода.Материал от неръждаема стомана, здрав и издръжлив.Обемът е 1 л в зависимост от вашите нужди.Отличен за лична употреба или с 2-3 приятели.Насладете се на релаксираща чаша чай във втората половина на деня.Подробна информация за продукта : за 17,50 X16,50 X13,00 см/ 6,88 X6,48 X5,11 инча. Капацитет 1,0 л, 1000 мл. за плочи IH, газови и електрически печки.Характеристики Материал : Неръждаема стомана.- Размер : 17,5 X16,5x13 см / 6,88 X6,48 X5,11 инча.- Капацитет : 1000 мл. Опаковка включва 1 х чайник.

Други функции

Най-добри сделки