.

.

RGB Детска Слушалки с микрофон за PS4 Xbox One PC PS5 Жични Слушалки-втулки за Геймъри Регулатор на силата на звука, 3,5 мм за компютър Switch Лаптоп (Сив)

RGB Детска Слушалки с микрофон за PS4 Xbox One PC PS5 Жични Слушалки-втулки за Геймъри Регулатор на силата на звука, 3,5 мм за

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

[Съвместимост с няколко пенопластовыми плочи] Слот слушалки работят на PS4, PS5, нова Xbox One, PC (кабел-адаптер Y е включен в комплекта), PS3 и стария Xbox (Необходим е адаптер не е включен в комплекта), PS Vita системата, PSP, Switch / 3ds/3ds LL (аудио), лаптоп, i Pad, мобилен телефон през аудио жак 3,5 мм. Насладете се на завладяващ геймплей, независимо от това на каква платформа.USB е предназначен за led осветление. [Съраунд звук с 50-миллиметровым драйвер] Благодарение на 50-миллиметровому неодимовому драйв и напреднали аудиотехнологии точността на акустични позициониране повишава чувствителността на акустични блок, осигуряване на светло звуково поле, яснота 3 D звук като от изстрел, стъпки на краката и уточняване на сценария, показва играта си на ново ниво. [Регулируема шумоизоляционный микрофон] Слот слушалки са оборудвани с чувствителен всенаправленным микрофон, способен да филтрира повечето от околните шумове, въртящ се метален мек микрофон на 360 градуса добре улавя вашият глас, и ви позволява да чатите с други играчи с кристална яснота. [Ергономична засаждане] Жични слушалки в ушите с микрофон снабдени с напълно затворена ухо от мека пяна за намаляване на външния шум.Ние много години тествали нашите слушалки за xbox one на стотици различни слушалки, xbox 1. разтегателен ремък и дишаща амбушюра гарантират оптимален комфорт при носенето на всеки играч от всички възрасти. Идеалната детска слушалка, подходяща за главата на момчета или момичета.Ярки led RGB дишай променят цвета си, за да се подчертае атмосферата на играта. [Удобен регулатор на силата на звука] Лесно регулиране на силата на звука или изключите микрофона на един бутон.Слот за слушалки FEDIKER са с дължина около 2 м / 7,22 фута и кабел в оплетке индустриален клас.Нашите компютърни слушалки ще се проведат на строг процес на проверка на качеството преди изпращане.Ние сме обещали да предоставим на нашите клиенти слот слушалки от най-високо качество.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще положим всички усилия, за да решите проблема заедно с вас.Забележка : USB е предназначен само за led подсветка, когато включите вашата USB, led ще работи.Ако вие не искате той да е бил включен, просто не свързвайте USB кабела.В комплекта е включен кабел-сплитер (2 аудиоразъема).

Други функции

Най-добри сделки