.

.

Училищните Вратовръзки Mantieqingway за момчета/Деца, Предварително обвързани Регулируеми Вратовръзки за момчета, Вратовръзка за Бала форма, Ежедневни парти (5-12 години)

Училищните Вратовръзки Mantieqingway за момчета/Деца, Предварително обвързани Регулируеми Вратовръзки за момчета, Вратовръзка за Бала

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

polyester ★ Детски вратовръзки за 5-12 години - вратовръзки за момчета са изработени от висококачествен полиестерен плат и може да се използва в продължение на дълго време.Меки и комфортни на допир, те ще направят децата си по-привлекателни.Като определена сфера на шията софт s, преди да закупят). ★ Предварително обвързани вратовръзки за момчета - Лесни за употреба.Спестете си време и нерви, докато се опитва да връзвам вратовръзка райе своя красив момчето. ★ Най-добрият подарък за деца - Уникален и практичен подарък за членове на семейството или приятели.Тези предварително обвързани вратовръзките в райе се предлагат в най-разнообразни цветове, като черно, тъмно-синьо, зелено, вино-червено, лилаво, червено, зелено, сиво и т. Изберете любимите си цветни подаръци за рождения ден на сина, подаръци за членовете на семейството си за Коледа, подаръци за приятелите на бала. ★ Вратовръзки за момчетата идеален за всички поводи - вратовръзка за деца-перфектният аксесоар за училище, абитуриентски, изпълнения, събирания, на Деня на благодарността, Нова година, сватби, партита, на църквата или ежедневни дрехи!Елегантен и приятен на вид вратовръзка на шията за деца.

Други функции

Най-добри сделки