.

.

Hemoton Бабини Подаръци Бабини Подаръци Стъклен Чайник 2 бр. Maker от утолщенного Стъкло Ръчно Кана за приготвяне на чай Изискан Прозрачна Кана с аромат на Чай (250 мл) Бист?

Hemoton Бабини Подаръци Бабини Подаръци Стъклен Чайник 2 бр. Maker от утолщенного Стъкло Ръчно Кана за приготвяне на чай Изискан Прозрачна

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

Тънка работа, я не е лесно да се повреди, е много практичноБлагодарение на дръжката, предохраняющей от изгаряния, продуктът е удобен за хващане.Споделете с близки и приятели, защото това е полезно.Изящна изработка, с филтър, лесно заваривается чай.У Дома, в офиса насладете се на досугом и повиши ефективността на работата.Изискан чайник може да се превърне в изискан декорация на вашия дом.Този стъклен чайник с водно охлаждане е подходящ за домашна и офис употреба.Чрез използване на технология, и здрав.Ергономичен дизайн на дръжката предпазва ви от изгаряне.Тънка работа, я не е лесно да се повреди, е много практично.Благодарение на дръжката, предохраняющей от изгаряния, продуктът е удобен за хващане.Споделете с близки и приятели, защото това е полезно.Изящна изработка, с филтър, лесно заваривается чай.У Дома, в офиса насладете се на досугом и повиши ефективността на работата.Изискан чайник може да се превърне в изискан декорация на вашия дом.Този стъклен чайник с водно охлаждане е подходящ за домашна и офис употреба.Чрез използване на технология, и здрав.Ергономичен дизайн на дръжката предпазва ви от изгаряне.Описание подвижен стъклен филтър за заваряване на чай, лесен и удобен за използване, с добър стъклен материал, висока ефективност на защита, не лесно се разделя.Ергономична дръжка осигурява лесно поливание, защитен ръцете си от.Подходящ за много видове чай.Характеристики -Цвят : както е показано по -Материал : стъкло Размер : 16,00 X9,50 X9,00 см /6,29 X3,73 X3,54 инча -у Дома, в офиса насладете се на досугом и повиши ефективността на работата.Изискан чайник може да се превърне в изискан декорация на вашия дом. -С помощта на технология, и здрав.Ергономичен дизайн на дръжката предпазва ви от изгаряне. -Добра работа, я не е лесно да се повреди, е много практично.Благодарение на дръжката, предохраняющей от изгаряния, продуктът е удобен за хващане. -Този стъклен чайник с водно охлаждане е подходящ за домашна и офис употреба. -Споделете с близки и приятели, защото това е полезно.Изящна изработка, с филтър, лесно заваривается чай.- Цвят : Както е показано на фигурата.- Размер : 16 X9,5 X9 виж Предпоставка включва 2 x тигани.

Други функции

Най-добри сделки