.

.

ALREMO HUANGXING - 304 Целогодишно Прът от Неръждаема Стомана за diy, Печен Вал, Вал на двигателя, Лесно се реже, 4 бр. с Дължина 500 мм и диаметър 7 мм.

ALREMO HUANGXING - 304 Целогодишно Прът от Неръждаема Стомана за diy, Печен Вал, Вал на двигателя, Лесно се реже, 4 бр. с Дължина 500

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

Решение за използване в хоби, създаването на моделите, както и общ инжиниринге прът от неръждаема стомана 304, висока твърдост, устойчиви на корозия и ръжда, здрав и издръжлив.Повърхността на полирана, гладка, лесно се поддава на корнизи, пукнатини не се образува.Лесно се реже, се използва широко в зубчатом valais, вала на двигателя, кратък екипния сайт на вала, джобна модели на вала, миниатюрни ос, модели на самолети, модели на кораби, модели на автомобили. 304 е най-популярният неръждаема сплав, запазва своите свойства при високи температури.Решение за използване в хоби, създаването на моделите, както и общ инжиниринге. прът от неръждаема стомана 304, висока твърдост, устойчиви на корозия и ръжда, здрав и издръжлив.Повърхността на полирана, гладка, лесно се поддава на корнизи, пукнатини не се образува.Лесно се реже, се използва широко в зубчатом valais, вала на двигателя, кратък екипния сайт на вала, джобна модели на вала, миниатюрни ос, модели на самолети, модели на кораби, модели на автомобили. 304 е най-популярният неръждаема сплав, запазва своите свойства при високи температури.Име на продукта : неръждаема стомана 304 барматериал : неръждаема стомана Цвят : сребристо Плътност : 7,93 г /см3304 неръждаема стомана е най-често използваната марка неръждаема стомана, благодарение на комбинация от устойчивост на корозия, свариваемости и формуемости.Свойства : атмосферостойкий, кислотостойкий, немагнитный, добра свариваемость Характеристика : на Повърхността е гладка, лесно се поддава на обработка, пукнатини не се образува Забележка : 1. Поради осветление на снимки и на различни екрани цвят проекта на снимката може леко да се различават от действителния проект. Поради ръчно измерване, моля, се допуска грешки на измерване/0,2 инча. Артикул може да има малки драскотини по време на транспортирането, че е нормално явление.

Други функции

Най-добри сделки