.

.

Tmay Органайзер за детска стая, Подвесная Чанта за съхранение с двойна мрежа - Преносим Висящ Органайзер за Пелени, Чейнджър за съхранение на Памперси, Кърпички и сто?

Tmay Органайзер за детска стая, Подвесная Чанта за съхранение с двойна мрежа - Преносим Висящ Органайзер за Пелени, Чейнджър

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

☩[ Превъзходна материал ] Придающий интериора неповторим характер и чар и е чудесна декорация за детска, нощни органайзер за съхранение на неща деликатен, лек и здрав, изработен от подбрано висококачествено 100% естествен лен ☩ [Удобство на захващане] Чанта за бебешки легла, лесно и удобно да се регулира и подвешивается, идва с два джоба и регулируеми пагон, здрава и трайна, която може лесно да се адаптират към основните си нужди. ☩[Широк спектър от приложения] Поддържането на чистотата в стаята, за да ви помогне бързо да намери необходимите предмети, органайзер за детска стая, подходящи за памперси, пустышек, прорезывателей, бебешки кърпички, памперси или малки играчки и т., Както и на отлични за носене на детските играчки, книги или всичко, което искате да вземете със себе си. ☩ [Е подходящ за повечето места] Може да се монтира на люльке, стената, детска площадка, бебешко легло и т. Бельо окачен чанта е предназначена за съхранение на често използвани елементи заедно в различни сценарии, може да бъде поставен в непосредствена близост до с легло, маса, стол, шкаф и тумбой за обувки в зависимост от условията на инсталиране. ☩[Скъпоценни подаръци] памперс, за да бебешко креватче унисекс - идеалният подарък за душата на детето, висящ органайзер за бебешко креватче със сигурност ще се превърне в най-незаменим аксесоар за яслите, отличен подарък за детски душове, рождени дни, празници, Коледа, Нова година и т. ☩[ Превъзходна материал ] Придающий интериора неповторим характер и чар и е чудесна декорация за детска, нощни органайзер за съхранение на неща деликатен, лек и здрав, изработен от подбрано висококачествено 100% естествен лен. ☩ [Удобство на захващане] Чанта за бебешки легла, лесно и удобно да се регулира и подвешивается, идва с два джоба и регулируеми пагон, здрава и трайна, която може лесно да се адаптират към основните си нужди. ☩[Широк спектър от приложения] Поддържането на чистотата в стаята, за да ви помогне бързо да намери необходимите предмети, органайзер за детска стая, подходящи за памперси, пустышек, прорезывателей, бебешки кърпички, памперси или малки играчки и т., Както и на отлични за носене на детските играчки, книги или всичко, което искате да вземете със себе си. ☩ [Е подходящ за повечето места] Може да се монтира на люльке, стената, детска площадка, бебешко легло и т. Бельо окачен чанта е предназначена за съхранение на често използвани елементи заедно в различни сценарии, може да бъде поставен в непосредствена близост до с легло, маса, стол, шкаф и тумбой за обувки в зависимост от условията на инсталиране.

Други функции

Най-добри сделки