.

.

Е светло претеглят жилетка POLYFIT Подсилва за тренировки - Утяжелитель за силови тренировки за мъже и жени - Регулируема тактически тренировъчен жилетка - Плоча се пр?

Е светло претеглят жилетка POLYFIT Подсилва за тренировки - Утяжелитель за силови тренировки за мъже и жени - Регулируема тактически

BGN 41.99

Брой продукти
На склад

Статистическа плочи се продават отделно 【УТЯЖЕЛЯЮЩИЙ ЖИЛЕТКА, НАСТРОЙТЕ СВОЯТА ТРЕНИРОВКА】Поставете утяжеляющие плочи за по-взискателни по отношение на тренировка.Утяжелители се продават отделно и са издадени двойки по £ 4, £ 6 и 9 килограма за създаване на жилетка с тегло 10 килограма, 14 кг и 20 кг съответно. 【МАКСИМАЛНАТА АМПЛИТУДА на ДВИЖЕНИЯ Е ИДЕАЛЕН ЗА ТРЕНИРОВКИ】 е светло претеглят жилетка Polyfit специално конструиран лек и мобилен телефон за максимална амплитуда на движение.Идеален за тренировки, бягане, силови тренировки и отягощений. 【РЕГУЛИРУЕМА НАДЕЖДНА засаждане】 Жилетка Подсилва Weight от Polyfit напълно се регулира в областта на раменете и кръста, за здрава и гъста засаждане.Има регулируеми презрамки с дишаща мрежа и регулируем еластичен колан за надеждна фиксация жилетка до талията.Два колана здраво държат на статистическа плоча в отделение, и допълнителен слой на липучек осигурява плътно прилепване на пратката за вашето тяло за удобен и гъста засаждане. 【Здрав материал】 Този утягивающий жилетка, направен от висококачествен найлон 600 D, проектиран за продължителна тренировка в утягивающем жилетката.Е светло претеглят жилетка изглежда страхотно, на допир той е великолепна и е направена на съвестта. 【ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ на СРЕДНО И НАПРЕДНАЛО НИВО на】 За фитнес ентусиасти, които са овладели правилна форма, тренировъчен жилетка Polyfit Подсилва идеален партньор за тренировки.За удобство на съхранение в пътя джобове отстрани ви позволяват да съхранявате телефон и други аксесоари.Забележка : Утяжеляющий жилетка не идва с утяжеляющими плочи.Статистическа плоча Polyfit се продават отделно и са на разположение тегло £ 4, £ 6 и 9 килограма.Статистическа плочи се продават отделно. 【УТЯЖЕЛЯЮЩИЙ ЖИЛЕТКА, НАСТРОЙТЕ СВОЯТА ТРЕНИРОВКА】Поставете утяжеляющие плочи за по-взискателни по отношение на тренировка.Утяжелители се продават отделно и са издадени двойки по £ 4, £ 6 и 9 килограма за създаване на жилетка с тегло 10 килограма, 14 кг и 20 кг съответно. 【МАКСИМАЛНАТА АМПЛИТУДА на ДВИЖЕНИЯ Е ИДЕАЛЕН ЗА ТРЕНИРОВКИ】 е светло претеглят жилетка Polyfit специално конструиран лек и мобилен телефон за максимална амплитуда на движение.Идеален за тренировки, бягане, силови тренировки и отягощений. 【РЕГУЛИРУЕМА НАДЕЖДНА засаждане】 Жилетка Подсилва Weight от Polyfit напълно се регулира в областта на раменете и кръста, за здрава и гъста засаждане.

Други функции

Най-добри сделки