.

.

Малък Bluetooth-високоговорител общо Тегло 172 гр., сверхпортативный Компактен, водоустойчив IPX4, Вградено FM-радио, Безжичен Портативен говорител за дома, за пътуване, на ?

Малък Bluetooth-високоговорител общо Тегло 172 гр., сверхпортативный Компактен, водоустойчив IPX4, Вградено FM-радио, Безжичен

BGN 5.62

Брой продукти
На склад

【Мини преносим размер】-Мини Bluetooth-високоговорител TG166 с тегло само до 6 унции, височина 2,8 инча, ширина 33 инча, дебелина от 1 сантиметър, предназначена за удобно пренасяне, много по-подходящ за пътуване и туризъм, ultralight и лесно се побира в чанта или раница, подходяща за почивка, отмора, развлечения, на офиса, на закрито, на открито, разходки, плаж и т. 【Вграден FM радио и поддръжка на micro SD карти】- Суперпортативный Bluetooth говорител с вграден FM-чип, поддържа FM радиостанции в САЩ. Поддръжка на карта micro SD, малък портативен високоговорител може бързо да се свърже с лаптоп, телефон, MP3, i Phone, i Pad, персонален компютър, на телевизията. 【Стереозвук TWS 3 D】-Технология True wireless stereo поддръжка на две безжични високоговорители, които възпроизвеждат едновременно на музика чрез Bluetooth връзка, формират стереоскопическую музика "месо за месо" в ляво и дясно канали, съраунд звук с висока разделителна способност 360 ° без никакви забележими изкривявания дори и при максимална сила на звука за танци, отговарящи на изискванията на карнавала в помещения и на открито.0】- Безжични високоговорители Bluetooth може да е нормално да се свързват в сложни условия и сигналът не е нарушен на разстояние 100 фута. 【Невероятно време на възпроизвеждане до 8 часа】 -Вграден високоговорител, Bluetooth с литиево-йонна акумулаторна батерия с капацитет от 500 mah гарантира до 8 часа възпроизвеждане при 70% за сила на звука.Време за зареждане : в продължение на 1,5 часа. 【Водоустойчив и издръжлив дизайн IPX5】 - Безжична слушалка Bluetooth е защитен от дъжд и разливи.Безжична колона е устойчива на брызгам, дъжд, лесно брызгам, така че може да се използва душ, край басейна или на плажа и дори в дъжда.Не потапяйте този говорител Bluetooth директно във водата. 【Мини преносим размер】-Мини Bluetooth-високоговорител TG166 с тегло само до 6 унции, височина 2,8 инча, ширина 3.3 инча, дебелина от 1 сантиметър, предназначена за удобно пренасяне, много по-подходящ за пътуване и туризъм, ultralight и лесно се побира в чанта или раница, подходяща за почивка, отмора, развлечения, на офиса, на закрито, на открито, разходки, плаж и т. 【Вграден FM радио и поддръжка на micro SD карти】- Суперпортативный Bluetooth говорител с вграден FM-чип, поддържа FM радиостанции в САЩ. Поддръжка на карта micro SD, малък портативен високоговорител може бързо да се свърже с лаптоп, телефон, MP3, i Phone, i Pad, персонален компютър, на телевизията. 【Стереозвук TWS 3 D】-Технология True wireless stereo поддръжка на две безжични високоговорители, които възпроизвеждат едновременно на музика чрез Bluetooth връзка, формират стереоскопическую музика "месо за месо" в ляво и дясно канали, съраунд звук с висока разделителна способност 360 ° без никакви забележими изкривявания дори и при максимална сила на звука за танци, отговарящи на изискванията на карнавала в помещения и на открито.

Други функции

V5.2:
2. Wireless transmission range:
10M
3. Audio noise ratio:
90db
4. Horn Diameter:
45MM
5. Built-in voltage:
5V
6. Charging time:
1.5H
7. Play at normal volume:
8~9 Hours
8. Frequency response:
120HZ-20KHZ
9. Product size:
86.5x72.3x31.6mm
10. Product weight:
172g
Най-добри сделки