.

.

USB Флаш памет, 128 GB, U-диск Сверхбольшой памет USB2.0 Флаш устройство С адаптер Type‑C, U-диск с памет за писалка за компютър/Мобилен телефон / лаптоп, за Windows (16 GB)

USB Флаш памет, 128 GB, U-диск Сверхбольшой памет USB2.0 Флаш устройство С адаптер Type‑C, U-диск с памет за писалка за компютър/Мобилен телефон

BGN 52.25

Брой продукти
На склад

【Флаш памет USB20】 Флаш памет USB2.0 поддържа високоскоростен пренос на, скорост на запис 4-10 mb/сек, скорост на четене на 10-20 мб/с. 【Водача пера, щепсела и да играе】 Щепсела и да играе без шофьор, може директно четене и копиране на файлове, снимки, видео и т. 【U диск с адаптер Type‑c】 Може да работи с монтиран адаптер type‑c за разширяване на паметта на мобилния телефон, като предоставя удобен начин за съхраняване. 【На флаш устройство за мобилен телефон / компютър 】 е Съвместим с повечето USB устройства на пазара, мобилни телефони / компютри и т. Корпус от с сплав с метална повърхност, елегантен и компактен. 【Лесно да носите със себе си】 Идва с метален брелоком, позволяващ носенето на U-диск навсякъде, дори и ако той е малък, му е лесно да загубиш. 【Флаш памет USB2.0】 Флаш памет USB2.0 поддържа високоскоростен пренос на, скорост на запис 4-10 mb/сек, скорост на четене на 10-20 мб/с. 【Водача пера, щепсела и да играе】 Щепсела и да играе без шофьор, може директно четене и копиране на файлове, снимки, видео и т. 【U диск с адаптер Type‑c】 Може да работи с монтиран адаптер type‑c за разширяване на паметта на мобилния телефон, като предоставя удобен начин за съхраняване. 【На флаш устройство за мобилен телефон / компютър 】 е Съвместим с повечето USB устройства на пазара, мобилни телефони / компютри и т. Корпус от с сплав с метална повърхност, елегантен и компактен. 【Лесно да носите със себе си】 Идва с метален брелоком, позволяващ носенето на U-диск навсякъде, дори и ако той е малък, му е лесно да загубиш.Параметри : Тип на продукта : USB флаш устройства, Материал : цинк сплав Тип : без да има Система за подкрепа : (по-горе за Windows98) поддържа Windows 98 / Me / 2000 / XP, OS X 9.x / за OS X / за Linux2.x Интерфейс : USB2.0 Компютър : Подходящ за IBM PC, OS X КОМПЮТЪР или лаптоп и т. Скорост : Максимална скорост на запис 4-10 mb / s, максимална скорост на четене на 10-20 мб / с предназначение : за архивиране на файлове, видео клипове и т. на Управление : щепсела и да играе Осъществяване Списък : 1 x U диск, 1 x Type-C Адаптер 1 x Подвесное пръстен Забележка : страничния прозорец капацитет се различава от номиналния капацитет, тъй като методът за изчисляване се различава.Стандарт на производителя : 1 GB / 1000 MB / 1 MB = 1000 KB Сравнително достъпни капацитет : 4 GB = 3,4 GB‑3,8 GB 8 GB = около 7,4 GB‑7.

Други функции

Най-добри сделки