.

.

Анти-вибрационни накладки от 4 теми за фундаменти на перална машина и сушилня Капацитет 1100 паунда, Заглушителен, мини и шумоподавляющие подложки, подходящи за пове?

Анти-вибрационни накладки от 4 теми за фундаменти на перална машина и сушилня Капацитет 1100 паунда, Заглушителен, мини и шумоподавляющие

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

【Анти-вибрационни и мини】 Нашите накладки за краката на пералната машина не само притежават отлично сцепление, но и поемат кинетичната енергия на въртене и вибрацията на тези машини, като перални машини и сушилни, че осигурява защита срещу приплъзване и намаляване на шумаПохарчени от вас пари ще си струва, тъй като скъпи подови настилки и машини ще бъдат добре защитени. 【Качествени материали】 Изработени от висококачествен полипропилен PP, нашата противоударная на уплътнението може да издържа товар до 1100 паунда.Освен това, той е водоустойчив и е херметически затворен, подходящ за различни мебели и домакински уреди, като например хладилници, сушилни, ледена машини, дивани, маси и т. 【Лесна за употреба и инсталиране】 Всичко, което ви трябва, е да натиснете леко, за да се накланя на колата и да поставя под нея нескользящую подложка и всички.Не само това, монтаж отнема само 1 секунда и не изисква никакви инструменти. 【Безопасен размер】 Нашите уплътнители за перални машини са на височина 1,8 инча, дължина 3.6 инча и широк 3.Като се има предвид, че тези продукти обикновено се използват за направата на груби мебели или битова техника, ние сме се усъвършенствали предишното поколение.Решетчатая вътрешната структура я прави по-стегната и издръжливи в сравнение с, а диамант с форма на външен вид го прави не само красиви, но и по-безопасно. 【Полезен подарък】 Хората винаги са готови да споделят нещо хубаво с околните.Това определено е подарък, пълен с изненади за семейството си, приятелите и съседите си, защото той е толкова практичен.

Други функции

Най-добри сделки