.

.

MaoTopCom Осветление E27 RGB + Бели led крушки с дистанционно управление, което е равно на 150 W с регулируема яркост A80, 16 Сменяеми лампи с функция памет, Декоративни осветител?

MaoTopCom Осветление E27 RGB + Бели led крушки с дистанционно управление, което е равно на 150 W с регулируема яркост A80, 16 Сменяеми лампи

BGN 16.14

Брой продукти
На склад

◀ Създаване на различни атмосфера : променяйте настроението си с помощта на многоцветен led лампа-прожектор 3 в 1 с 16 смешивающимися цветове и 4 динамични световыми ефектиТой има няколко нива на димиране и можете да регулирате скоростта на промяна на цвят в зависимост от вашите предпочитания. ◀ Пестене на енергия : Крушка с мощност 15 W, с променящ се цвят, се равнява на крушка с нажежаема жичка с мощност 150 W бял цвят; Но тяхната консумация на енергия е много малък, така че можете да го използвате с доверие.(Входно напрежение ac : 85-265 В). ◀ Управление с едно натискане : В комплекта са включени четири IR дистанционно с 24 комбинации, така че можете да управлявате крушка-прожектором с помощта на дланта на ръката си.Led лампа энергоэффективна и экологична с ниско тепловыделением, което го прави безопасен за произведения на изкуството. ◀ Широко приложение : може да се използва като декоративно осветление, осветление в настроението, озеленяване, осветление, малки осветление и така нататък, той също така регулира ритъм и създава повече изненади и романтика. ◀ Повече никакви допълнителни настройки : led крушка E27 бързо и лесно да се използва за осветяване на дейности и декоративно осветление, както и функция памет ще запомни вашето последната настройка, преди да я выключением.

Други функции

Най-добри сделки