.

.

36ШТ Кухи Пеперуди Стикери За Стена Фон Декорации, 3D Пеперуди Стикери За Стена Стикер за Декорация на Дома Декор за Парти по случай рождения Ден на Фон за Снимки и По?

36ШТ Кухи Пеперуди Стикери За Стена Фон Декорации, 3D Пеперуди Стикери За Стена Стикер за Декорация на Дома Декор за Парти по случай

BGN 5.51

Брой продукти
На склад

- Тази 3 D стикер на стената е направена от здрава хартия, се различава професионализъм, за защита на околната среда и продължителна експлоатация - Монтиране на изкуството и бижута със собствените си ръце, подходящи за по-топлите спални, много подходящи за декорация на различни места. - Кух 3 D ефект, ярка форма, лек контур, различни цветове при промяна на ъгъла, който прави живота ви по-ярка и по-прекрасна. - Може да бъде нанесен върху всяка гладка повърхност, като например стени, врати, прозорци, шкафове и т. - Тази елегантна стикер с пеперуда на самозалепващи, лесни за използване и стреля. - Тази 3 D стикер на стената е направена от здрава хартия, се различава професионализъм, за защита на околната среда и продължителна експлоатация. - Монтиране на изкуството и бижута със собствените си ръце, подходящи за по-топлите спални, много подходящи за декорация на различни места. - Кух 3 D ефект, ярка форма, лек контур, различни цветове при промяна на ъгъла, който прави живота ви по-ярка и по-прекрасна. - Може да бъде нанесен върху всяка гладка повърхност, като например стени, врати, прозорци, шкафове и т. - Тази елегантна стикер с пеперуда на самозалепващи, лесни за използване и стреля.Описание изработен от екологично чисти и висококачествени материали, които са безопасни, практични и трайни.Етикети с красиви шарки във формата на пеперуда може да се използва за декориране на хол, детски стаи, детски градини и други места. самозалепващи се, лесни за употреба, спестяват време и енергия и прави това място невероятен декоративен ефект.Характеристики Материал : Хартия.- Размер : 12 X8 X0, 1 см / 4, 72 X3,14 X0,04 инча.- Цвят : Раздел E. Опаковка, включваща 36 x стикери за стена.

Други функции

Най-добри сделки