.

.

Ruwado 2 бр. Метални Щипки за коса с Пеперуди и Пискюли, Златни Щипки за коса, Реколта Декоративни Щипки за Коса, Аксесоари за Жени и Момичета, Тематични Партита, парти Х?

Ruwado 2 бр. Метални Щипки за коса с Пеперуди и Пискюли, Златни Щипки за коса, Реколта Декоративни Щипки за Коса, Аксесоари за Жени и Момичета,

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

МАТЕРИАЛ – Щипки за коса, изработени от висококачествен метален материал с елегантна четкаСТИЛ - отличаващ се С класически и елегантен стил, тези кухи фиба за коса във формата на пеперуда ще стане чудесна декорация за вашите различни прически, като например права коса, къдрава коса, конска опашка, заплетенные косата и т., Можете да използвате един или няколко едновременно, в зависимост от вашите предпочитания.ПРИЛОЖЕНИЕ - Щипки за коса с кичури може да се използва в много ситуации, като сватби, рождени дни, театрални представления, годеж, абитуриентски, парти, меден месец, дата, абитуриентски вечери, както и за всекидневна употреба, което може най-добре да покажете своя вкус и си чар.ИДЕЯ за ПОДАРЪК - Щипки за коса с пеперуди - прекрасни подаръци за момичета и дами, можете да изпратите този набор от своята майка, съпруга, приятелка, най-добри приятели за празниците, като Деня на благодарността, Коледа, Ден на майката, Ден на св. Валентин, рожден ден или абитуриентски.Количество В опаковка : 2 бр. ярко скоби с пискюли във формата на пеперуди.Скоба за коса във формата на пеперуда Ruwado има силни нокти и сцепляющиеся шипа, които държат косата на място и не се плъзгат.Конструкция с назъбен отлично се справя с всякакви гъста или тънка коса.Достатъчно дълги щипки за коса ще се здраво, подходящи за дебели, тънки, къдрава или права коса.Характеристики : Материал : сплав, Размер : 2 x 1.5 инча Цвят : златен.

Други функции

Най-добри сделки